Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Nowy prezent od GG :/

Mieszany widok

Nowy prezent od GG :/

Witam od znajomego doszła do mnie taka oto wiadomość, ciekaw jestem czy jest to prawda??

Cytuję:

Urzytkownicy Gadu-Gadu Zaczął się Nowy Rok 2005, a więc administratorzy Gadu-Gadu sprawili użytkownikom swojego komunikatora standardowy już prezent - wyłączono możliwość przesyłania wiadomości do osób niedostępnych. Niestety regułą stało się już nie informowanie o tym fakcie użytkowników.
    Wiadomości pisane do osób niedostępnych nie dojdą!

PS. Jesli to prawda takie uczynki nie pójdą na dobre temu komunikatorowi, poprostu ludzie zrezygnują z Gadu-Gadu.

Re: Nowy prezent od GG :/

No nie wiem czy to prawda, ale ostatnio moje wiadomosci do "niedostępnych" nie doszły napewno, teraz tez wyslalem wiadomosc do brata i tez nie doszlo. Wiec moze.

Nie wierzę w to.
    Po prostu SMS-Express znów oszczędza na serwerach, a jakiś kretyn puścił kolejny łańcuszek.

mi nie dochodza wiadomości do osób niedostępnych, dochodza tylko do niewidocznych i dostępnych

Zgodze sie z Mefisto, to że akurat tak sie dzieje ostatnio (przynajmniej w moim wypadku) nie znaczy odrazu wielkiego spisku SMS-Express, wkurzaja mnie te łańcuszki, łudząco podobne do tych o oplatach za gg, w koncu wyjaśnienie pojawiło się w "wiadomości dla użytkowników" pojawiającej się przy połączeniu.

Juz sie zdarzalo ze tworcy gg dementowali rozne plotki na oficjalnej stronie programu, jesli to co tu mowicie nie jest prawda to pewnie tez o tym napisza.

ironkapela
    Guest

Ostatnio spotkalem sie z tym ze wiadomosci wysylane do uzytkowanikow niedostepnych nie dochodzily, lecz sadze ze byl to chwilowy blad na serwerze.

Madey
    Guest

Czy to nie jest spowodowane korkami na serwerach gg? Dopiero dzisiaj dostałem życzenia, które były wysłane 31 grudnia - a na serwerze gg logowałem się od wczoraj.

Wysłałem wczoraj pytnie w tej sprawie niedochodzacych wiadomości, jak narazie nie otrzymalem odpowiedzi.

do mnie wiadomości nie dochodzą jak jestem niedostępny:/

Uprawnienia umieszczania postów