Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 54

Wątek: Eh...Życie :(

Re: Eh...Życie :(

u mnie to wszystko zalezy od tego co jest przyczyną tego 'doła'.
    Żeby sie oderwać od rzeczywistości lubie gdzieś dalej sie przejechać. Czasami dobra muzyka pomaga, czasami spotkanie ze znajomymi bądź przyjacielem, a czasami poprostu kłade sie na łóżku i myśle o wszystkim i o niczym.
    Kiedyś jak miałem takie nie ciekawe dni to zaprojektowałem sobie terra a potem je zrobiłem, hehe ale to była jednorazowa akcja

przy dunkelheit by sie lepiej zasypiało :P

no o to mi chodzi ze skoro masz faktycznie 16 lat i "juz" nie palisz to ten swiat faktycznie schodzi na psy jesli tacy mlodzi ludzie coraz wczesniej siegaja po fajki (kiedy zaczales? rok? dwa lata temu?).. ale ciesze sie jednoczesnie ze dales sobie juz z tym spokoj..

ja sie zawsze prubuje wieszać

ewenualnie zachlać - na jedno wychodzi :P

Ja zanim sie namysle jak sie wyladowac to juz cos rozwale (ostatnio padl kalkulator) lub gryze pudeszke albo krzeslo :/ i szybko mi przechodzi

"...lub gryze pudeszke albo krzeslo :/ i szybko mi przechodzi"

LoOOOl smacznego

Ja se słucham muzy albo odstresowuje sie robiąc terraria to naprawde odstresowuje zwłazcza jak sie potniesz szybom wtedy zapominasz o tamtym i wqrw..sz sie na szybe

Ej nie no ... józek mnie rozwalił z góry na dół DDDDD ja jak mam doła to sobie taką zwieche łapie przed kompem i klikam cały czas na forum "zdjecia" i jak nic tam nie ma nowego na forum "sprzedam" i jak tam nic nie ma to znowu na "zdjecia" i tak w kółko... :| i po kilku razach wszystkie fora sobie przeglądam az na cos nie trafie co bede mogl sobie np dłuzej poczytac albo pooglądac... taki moj glupi sposób - wsumie to on nie jest skuteczny bo itak dalej mam doła :[

Pozdrawiam i Trzymajcie sie

ponczos
    Guest

Jak mam zły humor to lepiej się nie zbliżać!! Niemiły wtedy jestem.. )

Jak jestem wkur..... to dużo rzeczy zamieniam na części składowe (najczęściej o ściane..) i też lepiej się nie zbliżać!! :P

Eh.. ta impulsywnośc.. )

A ja tak :
    -walnąłem setke
    -pograłem na gitarze
    -posłuchałem "Daddy" KoRna,którym sie dobiłem
    -nie spałem do 6 rano
    - o 6 zasnąłem na 40 minut
    -dalej mam doła
    ;(

chrzanu
    Guest

ja też się ciesze że nie pale, i jak mówiłem nie byłem w nałogu. ale dziwi mnie to że ty się dziwisz że paliłem przed 16 rokiem życia, zupełnie jakbyś nie wychodził na miasto, teraz to palą nawet gnoje w wieku 9 lat. nie mówie juzo piciu taniego wina...

Uprawnienia umieszczania postów