Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: Eh...Życie :(

Mieszany widok

Eh...Życie :(

Zastanawiam się,bo wlasnie jestem w takim stanie - co robicie jak macie przez coś maksymalnego doła i nie chce Wam sie już nic,jestescie wkurzeni na siebie?

TylerPL
    Guest

Re: Eh...Życie :(

Hm... Kiedyś się ciąłem noże, a teraz po prostu zagnębiam że tak, że wydaje mi się że lepiej jednak żyć sobie na złość... Sprawdź, raczej to drugie, przynajmniej matka nie będzie darła mordy o pociętą ręke...

Zajmuje sie czyms co mi pozwala odlaczyc sie od swiata, zalezy co lubisz, czasami dobra muza pozwala rozladowac nerwy i napiecie.

M.I.R.A.S.
    Guest

Wyżyj sie na kompie, siądź sobie zastanów sie co bedziesz chcial hodować. Poloz sie i posluchaj muzy. Mi ktores z tych zawsze pomaga.

chrzanu
    Guest

ja słucham muzy, lub napierniczam w warhammera 40K Dawn of War
    bądź też ide na rower. Całe szczęście że jużnie pale, bo inaczej to pewnie bym wychodził na szluga :]

Zbierz znajomych, idź na piwo, na imprezę. Oderwij się tak, aby nie myśleć. I nie martw się, bo będzie dobrze.

Atrax Robustus
    Guest

Ja rysuje wtedy Jozka.
    http://jozek.1lo.sanok.pl/

A gdy nie pomaga, to wlaczam sobie album Burzum - Hilidskjalf i zasypiam przy nim.

"juz" nie pale?? oj boze ludzie.. czemu Wy jestescie coraz glupsi? ) chociaz dobrze przynajmniej ze rzuciles pozdrawiam..

chrzanu
    Guest

stary, o co ci chodzi?? piszesz że głupsi potem dobrze że rzuciłem i co z tego że paliłem, paliłem rzucieł i jest dobrze i nie byłem w nałogu.

Piwo (albo cos wiecej) z kumpl(ami/em), mnie zawsze pomaga, ale chyba wszystko jest dobre, jednym pomaga troche samotnosci, inni potrzebuja sie wyszalec w wiekszym gronie.

Uprawnienia umieszczania postów