-
Re: Eh...Życie :(
Mineloby pol roku...rok... moze troche wiecej, a jedyne, co z tego bys mial, to blizny na rekach i dodatkowa zlosc, ze "ciales sie dla jakiejs idiotki", ktora ma to wszystko gdzies..
Chociaz i mi zdarzylo sie w pewnym momencie.... p.. uderzyc reka w stol...
Ja w tej chwili jedyne co odczuwam to cholerna zlosc, ze tak latwo dalem sie wciagnac i ze tyle czasu chodzilem zmulony... na darmo, bo w sumie bynajmniej te moje "doly" zadnej satysfakcji mi nie przyniosly. Jedyne, co teraz wiem, to to, ze mam rok zycia w plecy, ktory przezylem w jakims tam oderwanym od ziemi wymiarze i wiem, ze nie chce tego powtarzac.
Poza tym... celowe okaleczanie sie "dla satysfakcji" nie jest specjalnie zdrowe.
Zreszta nie bede bawil sie we Freuda :]
-
Re: Eh...Zycie :(
cięcie jest teraz w modzie nie dobrze bo to jakiś nowy sposób zwrócenia na siebie uwagi. Jak ktoś nie pokazuje "zadrapanych rączek" i nie gada o tym dużo, to mogę się zgodzić że to rzeczywiście stanowi dla niego problem. Ale w reszte przypadków zwyczajnie nie wierze. Cierpią, to po co się z tym wynosić ponad innych? Jakiś straszny sposób "radzenia" sobie z cudzą obojętnością. Wszyscy cierpią, normalna sprawa. Lepiej oddać krew, przynajmniej to coś pożytecznego.
(Ale ślady mniej efektowne? jaka szkoda!)
-
Ale jak 1 LO to w główce musisz mieć naprawdę wiele informacji!! ) Tylko się nie przemęczaj. ;P
-
Aha, ostatnio jak nie mam się na kim wyżyć, to znajduje sobie jakiegoś pryszcza na gębie (nawet najmniejszy, który dopiero rośnie i na razie nikt nie zwraca na niego uwagi), przekłuwam go iglą (taką z apteki, bo jak to robisz iglą do szycie to rozeywasz skurę i wogóle się padkudzi i boli) i wyciska wszystko ma maxa!!! Daje dużo satysfakcji jak się popatrzy na swoją brzydką gębe w lustrze, ale za to bez pryszczy... ))
Uprawnienia umieszczania postów