-
Re: TV przez internet
Haha! zainstalowałem Winampa 5.08 ze wszystkimi dodatkami, i mi działa! jak na razie tylko 1 kanał xxx oblookałem, ale przynajmniej działa! po prostu jak wcześniej instalowałem to po-odznaczałem wszyskie Video file...
-
do tego rogra co ja mam jest potrzebny realplayer i WindowsMediaPlayer
-
a nie lepiej by było gdybyśmy chodzili na TV do pokoju, usiedli sobie na kanapie, popstrykali pilotem? :P
A my się martwimy jak oglądać przez kompa, gdzie buforowanie się zacina, obraz przeważnie jest dupny, jeżeli ktoś ma limity tak jak ja to dużo sietraci z limitu.
Jak mówiłem to sam mam takie progrsy od kumpla ale korszystałem z tego 2 razy moze
-
Mnie sie to znudzi pewnie za 2 dni tak jak radio internetowe, ale na razie mam zabawe...
P.S. Ktoś wie kiedy w Wawie są ferie zimowe?
-
niekoniecznie z neostrada jest tak ze pelna predkosc nieosiagalna u mnie chodzi bardzo ladnie ciagle na maksymalnej predkosci
-
Jezeli chodzi o predkosc neostrady to zawlezy glownie od odleglosci od centrali i mozliwosci modemu/routera. Nie polecam laczenia przez "teletubisowy" program ktory daj oryginalnie,spowalnia lacze, traci pakiety,czesto sie rozlacza.Sam zainwestowalem w router i ejstem bardzo zadowolony.Po dokladnej konfiguracji mozna wyciagnac z neo+ maks jej mozliwosci,nie wiesz sie,nie rozlacza.Pozdrawiam.
-
kuba jak sie umie dobrze zmontować i chce się troche pobawic można osiagnać dobre wyniki na oryginale. trzeba po prostu troszke pozmieniać rózne pliki itd. co do zrywania można w łatwy sposób zlikwidowac ten problem w ciagu 20 sekund jak sie szybko pisze
-
ja też mam własny modem i switch do neo, te co daje TP to są modemy który 1 jest gorszy od 2. U mnie też trzeba było bawić się konfiguracje, ale teraz wszystko chodzi ok.
-
A ja też mam router i już mi się nie rozłącza nigdy. Raz na pół roku może, ale wtedy od razu do nich dzwonie i się okazuje, że to oni mają problemy, a nie ja, jak było wcześniej. Teraz mam 1 neo na 2 kompach i nie nażekam. Mogę wreszcie siedzieć w necie kiedy chce, a nie tak że matka siada do kompa i ja nie mogę wtedy - po prostu ide do starego...
-
barziew i tandeta:/ mam to i do niczego się nie nadaje:/ w winampie masz więcej stacji i lepszą jakość
Uprawnienia umieszczania postów