-
Re: TV przez internet
No o winampie ale nic nie chodzi, nawet xxx
-
Yeter to zapomij o oglądaniu ja tez mam 128 (chociaz nie radiówka) mam ten program co na allegro sprzedają (sam go nie kupiłem) i nawet tv nie ruszy...
-
Dzieki ketnip za info, przynajmniej nie bede sie wkurzał
-
Eh... A ja chociaż mam szybki interet, to mam tylko dźwięk... zero filmu... Ta neostrada jakaś przereklamowana...
-
-
nie wiem czy do nie których stacji nie jest potrzebny program Realplayer, a co do neostrady to tak Tyler jest dobrze jak osiagasz na niej koło 400 kbitów - pełna predkośc jest raczej nie osiągalna...
-
-
no to przydałby sie winamp 5 - u mnie np radio przewaznie smiga bez problemów (na winampie) a co do telewizji w winampie to tego jeszcze nie sprawdzałem, a Tyler ja mam dokładnie ten program co podałes linka, jednym słowem shit bo w wiekszosci to są linki do stron tych stacji radiowych i telewizyjnych na upartego mozna samemu znaleźc w necie....no ale za ta cene gotowiec to ludzie kupują.....
-
Nop, dzięki dominik że mi przesłałeś. Tam nie ma żadnych stacji tv normalnych. Nie ma xxx, ale przynajmniej mi działaja stacje, ale nie polskie. Sprawdziłem na chybił trafił i działa mi Argentyński i Izraelski kanał... Ale mnie to akuraj nie interesuje! I nie wiem co z tym Winampem... ja mam 5.05 i mi nie działa... Słychać tylko dźwięk z czegoś co się zwało "100% anal sex" (swoją drogą dość ciekawy ) ale nic nie widać...
-
mnie wszystko chodzi na winampie tylko że niektóre programy przerywają co jakis czas i zaczynają od poczatku bufforowanie ,a co do watchTV to jeszcze nie rozgryzłem:/ to jest ściągam real playera :/
Uprawnienia umieszczania postów