Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: TV przez internet

Mieszany widok

TylerPL
    Guest

TV przez internet

Odwiedziłem allegro i zauważyłem że jest tam pełno ludzi którzy sprzedają programy do oglądania telewizji na komputerze. Są bardzo tanie, kilka aukcji za 1zł i dochodzą aż do 9.99zł. Tak więc sie zastanawiam czy nie kupić, bo opcja dość ciekawa... Ktoś to ma? Jak tak to dajcie jakieś opinie, czy dobra jakość, czy są czasami problemy z oglądaniem itp.

P.S. Jest tam HBO (po polsku) i MTV2? To mnie najbardziej interesuje...

P.S.2 Przykładowa aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37973161

chrzanu
    Guest

Re: TV przez internet

mi nagrał kumple taki program za free, mam około 10 polskich programów,i dodatkowo 10 programów z kazdego państwa z europy. więc troche ich jest. Jeżeli chodzi o jakość :/ no nie powiem że jestem zadowolony, no ale to w końcu przekaz internetowy. Ajeżeli chodzi o transmisje to zależy od prędkości twojego netu

TylerPL
    Guest

Prześlesz? PLZ!!!

nie wiem czy wiecie, ale w zasadzie każdy ma taki bajer Napewno większość z was używa winampa, a tam własnie też jest i radio internetowe i TV i nawet teledyski można sobie oglądać :] Mi to stosunkowo niedawno kumpel pokazał :P

chrzanu
    Guest

no dobra, stary, ale w winampie lecą filmy urywkami po 5 minut, słaba jakość i do tego jeszcze mało filmów tylko raczej progr, muzyczne.
    TylerPL odezwij się na priv i podaj email to ci podeśle mój gg to 1691172

TylerPL
    Guest

teledyski to można na http://launch.yahoo.com/ tylko trzeba się tam zalogować jak chcesz częście coś oglądać i jakość nawet nawet, tak ustwaisz najlepsza...

P.S. Gdzie w winampie jest TV???

chrzanu
    Guest

wchodzisz do media library i z lewej masz menu:
    radio i tv

chrzanu
    Guest

dokąldniej ALT+L

TylerPL
    Guest

Mnie się żadne nie otwiera, ani takie xxx ani South Park... nie wiem co jest...

Uprawnienia umieszczania postów