Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kaktus wrócił:)

Insebio
    Guest

Kaktus wrócił:)

Witam wszystkich po dość długiej mojej nieobecności

Po długim namyśle postanowiłem że nie będę pisał dlaczego nie było mnie prawie pół roku i proszę mnie o to nie pytać.

Pomimo tego że nie miałem neta i nie uczestniczyłem na forum oraz gg to i tak hodowałem owady i stan mojej hodowli wygląda następująco:

-Patyczaki Indyjskie
    -Patyczaki Wietnamskie
    -Patyczaki Rogate
    -Patyczaki Skrzydlate
    -Patyczaki Tajskie
    -Straszyki Nowogwinejskie
    -Straszyki Australijskie
    -Modliszki Gwinejskie

Jak widzicie przez czas mojej nieobecności na forum nic mi nie ubyło ani nie przybyło do hodowli.

Bardzo dziękuje wszystkim hodowcą którzy przez ten okres czasu nie zapomnieli o mnie i czasem puścili do mnie sms-a

A teraz najważniejsze od dziś nie mam nicka Kaktus tylko Insebio(jest zlepka dwóch słów inse-od insektów, owadów i bio-od biologii)

Mój nowy e-mail to insebio@o2.pl

Natomiast numer gadu-gadu odziedziczyłem po koledze (Mikusis), który załatwiał mi kupców na owady przez czas mojej nieobecności i jest on następujący: 4540666

Tak więc moi mili wracam do was i mam nadzieje że już nie będę miał takich długich przerw.

To chyba wszystko co chciałem napisać

3majcie się wszyscy

PS. Szczęśliwego Nowego Roku

ironkapela
    Guest

Re: Kaktus wrócił:)

A czy kaktus jest kims wyjatkowym ze ma takie oficjalne wejscie??

A zebyś wiedział:P

ironkapela
    Guest

A wiec moze ktos mi uswiadomi kim obywatel Kaktus jest Bo narazie wiem ze jest hodowca patyczakow itp.

Nie musi być kimś żeby robić takie wejście, wystraczy to, że wraca do nas po dośc długiej nieobecności bo był odcięty od internetu i tyle.

chrzanu
    Guest

też kaktusa nie znam :/ Ale miło że wraca...

ironkapela
    Guest

Dobra wyluzuj. Myslalem ze jak robi takie wejscie to jest jakims szczegolnym terrarysta.

Wejście smaka... Ale spojrzcie kiedy on tego posta wysłał. Jakby poczekal 2 minuty to by mi zaimponowal synchronizacją :P.

Insebio
    Guest

Czas na serwie jest ten tego zrąbany bo mi gdy za kazdym razem wejde do neta zegar synchronizuje się z zegarem atomowym.

Gdy dawałem posta była godzinka 0:00 i 40sek.

Uprawnienia umieszczania postów