-
Re: wolne bieganie...
Aha i bieg swobodny to polska nazwa tego sportu... ale PArkour to najbardziej uniwersalna nazwa. A poniewaz w sporcie tym wykonuje sie duzo skokow, wiec nogi tez musza byc bardzo silne.
-
Już się dużo dowiedziałem... Pulsar, to nie jest sport, tylko sztuka i Z ZAŁOŻENIA nie chodzi w niej o rywalizacje, tylko o poznanie swoich zdolności i możliwości, oraz rozwijanie mięśni i o przeżycia jakie są z tym związane a angielska nazwa to free run
-
Zgadza sie ale musisz przyznac ze taka SZTUKE znacznie przyjemniej uprawia sie w wiekszym gronie, gdy masz okazje porownac swoje umiejetnosci z innymi.
-
no fakt, ale ja raczej grona większego też nie znajde, dobrze będzie jak się jeden kolega do mnie przyłączy, ale jak nie, to sam będe ćwiczył ;-)
-
pulsar jak co to ja bardzo chetnie:P ja juz na wakacjach prubowalem ale niebardzo mi szlo ale do 3 razy sztuka :P
-
Koleś - dzięki Tobie zaczynam od dziś treningi z kolegą
THX
A wiesz ze tylko my w spisie mamy hemidactylus frenatus?
-
No to dużo nas łączy- PK i Hemidactyluski
Ale oprócz nas jeszcze pare osób je ma na forum, tylko nie ma ich w spisie zanotowanych... a wiesz że Hemidactylus frenatus jest jaszczurką karmową i w transportach kosztuje kilka centów??:>
-
Nie gadaj - taki fajny gekon
-
Uprawnienia umieszczania postów