Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: wolne bieganie...

Re: wolne bieganie...

Aha i bieg swobodny to polska nazwa tego sportu... ale PArkour to najbardziej uniwersalna nazwa. A poniewaz w sporcie tym wykonuje sie duzo skokow, wiec nogi tez musza byc bardzo silne.

Już się dużo dowiedziałem... Pulsar, to nie jest sport, tylko sztuka i Z ZAŁOŻENIA nie chodzi w niej o rywalizacje, tylko o poznanie swoich zdolności i możliwości, oraz rozwijanie mięśni i o przeżycia jakie są z tym związane a angielska nazwa to free run

Zgadza sie ale musisz przyznac ze taka SZTUKE znacznie przyjemniej uprawia sie w wiekszym gronie, gdy masz okazje porownac swoje umiejetnosci z innymi.

no fakt, ale ja raczej grona większego też nie znajde, dobrze będzie jak się jeden kolega do mnie przyłączy, ale jak nie, to sam będe ćwiczył ;-)

pulsar jak co to ja bardzo chetnie:P ja juz na wakacjach prubowalem ale niebardzo mi szlo ale do 3 razy sztuka :P

Koleś - dzięki Tobie zaczynam od dziś treningi z kolegą

THX

A wiesz ze tylko my w spisie mamy hemidactylus frenatus?

No to dużo nas łączy- PK i Hemidactyluski
    Ale oprócz nas jeszcze pare osób je ma na forum, tylko nie ma ich w spisie zanotowanych... a wiesz że Hemidactylus frenatus jest jaszczurką karmową i w transportach kosztuje kilka centów??:>

Nie gadaj - taki fajny gekon

A propos treningów!!!

Polecam zwykle place zabaw dużo tam rurek i innych badziewi,na których mozna sie podciagać,skakać itp.
    :P

Uprawnienia umieszczania postów