Powiem tak metody tu proponowane są z epoki kamienia łupanego. Za czyny tu proponowane można dostac niezłą odsiadkę i nie wiem czy koszt tych zwierzaków byłby wymierny przy ewentualnie wpadce - koleś wzywa policję a ta juz dobrze wiec co ma zarobic (na tą tranzakcje nie masz żadnych dowodów i z punktu widzenia prawa zwierzaki sa jego) w gre wchodzi ewentualnie sprawa o wyłudzenie. A co do twojej osoby michale to na mnie sie nie obraź ale zachowałeś sie mało inteligentnie wręcz głupio. Wysłałeś zwierzaki obcej osobie na tzw. słowo honoru bez żadnego zabezpieczenia (numer GG to żaden dowód) w takie sytuacj to nawet nie bardzo możesz mu narobić smrodu (zawsze zostaje problem zniesławienia). W tej sytuacji nie ma nic tylko pogodzic sie ze stratą i bycie ostrożniejszy w przyszyłych tranzakcjach tego typu ( przedplata 50% + koszty wysyłki przed wysylka - wrazie czego traci sie tylko polowe kasy a nie całą + koszty wysyłki). Ja ze swojej strony polecam tranzakcję tylko ze znanymi osobami ktore maja dobra opinię wśrod osób z forum. W innym przypadku to juz jest loteria - uczciwy lub nie.