Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Przepis na powalenie słonia na sylwestra

Przepis na powalenie słonia na sylwestra

Podaje przepis na cos do jedzenia!! Moja receptura !! Sprawdzone wiele razy !! W tamtym roku na sylwka pozamiatalem tak 12 osob trzeba kupić wino nie wiem dlaczego ale najlepiej działają te najtańsze za 4 zł... mi wstyd to już w tym wieku kupować więc kupiłem dziś takie lepsze czerwone połwytrawne koszt 17 zł podgrzewacie, wlewacie do szklaneczek i mieszacie to z kisielem blyskawicznym ten w 3 minuty!! Podawać na gorąco! Nazwalem to C4
    Kto przetestuje niech opisze działanie tutaj ja nawet zdjecia porobie

Re: Przepis na powalenie słonia na sylwestra

No jak dlaczego te za 4 ? Bo są tanie i dobre przepis wypróbuje ale nie na sylwku

heheh widze ze jeszcze ktos zna ten wspanialy sposob taniej libacji. TURBO-KISIEL rulez.
    a jesli chodzi o baze tego specyfiku to najsmaczniejsze jest jak sie doda te za 4 zl. :P

POZDRO

no ciekawe, musze przetestowac!
    ale caly ten kisiel do szklaneczki, czy ile ? (a ile wina w szklance? )
    pozdro!

i jaka temp musi mieć wino?? lekko zagotować czy tylko, zeby gorące było??

Lekko zagotować bo w za zimnym się nie rozpusci Cała szklaneczka winka kisiel cały chodzi mi o ten taki szybki w 3 minuty słodka chwila czy jakoś to się nazywa Ja ide właśnie po składniki

Dark Raptor
    Guest

Heh... ja jednak obstawałbym przy rusznicy ppanc lub granatniku RPG. Zawsze jakiś fajerwerk na Nowy Rok, a słoń na 100% nie przeżyje

aa jeszcze jedno jesli bida w domu a alkoholizowac sie trzeba wystarczy do winka (oczywiscie goracego) zamiast kislu dodac make ziemniaczana tyz diala.

POZDRO

Hihi, prawie już zapomniałem o tym przepisie. Widzę, że on jednak nie umarł.

Wypróbuje, jak będe wiedział co sie działo to napisze

Uprawnienia umieszczania postów