-
Re: Tajska kuchnia - smacznego =) ^^
renyyy... nie moge na to patrzec :/ juz myslalem ze to sztuczne... albo ze to niedzwiadek splaszczony...fłeee a to dog
-
-
a kto jadł psa zmielonego z budą??
wrobel
-
Rozumiem jeśł barany, kozy, ale k**** nie psy i koty!!!
-
Hehe... Mnie to wygląda na [b]gigantyczenego, tłustego kleszcza<b/>....
-
a co to za roznica kurczak-wiewiorka-szczur-krowa-kon- swinia-owca-koziol-pies-kot czy co innego wszystko to zwierzeta ktore maja mozg i czuja, a to ze w polsce akurat jada sie kurczaki i zmielone krowy w postaci hamburgerow jest kwestia wychowania...
nie jedz miesa wogole jezeli cie to tak bulwersuje...
-
Ja myślałem że to jakiś niewiem "baran" albo coś a jak sie dowiedziałem ze to pies to mi sie no smutno zrobiło ja rozumiem swinie, kóry, krowy, ale nie psy. Szkoda zwierzaka
-
spider to niewiele rozumiesz, to że nasza kultura wyniosła psy i koty na piedestał i zabroniła ich jeść, nieznaczy że inne kultury mają iść w nasze ślady, w Indiach nieje się krów, w Izraelu wieprzowiny, Hindusi i żydzi patrzą na twojego hamburgera z równym obrzydzeniem/oburzeniem jak ty na tego psiaka.
-
hindusi nie jedza krow, zydzi swini i co z tego... nikogo to nie dziwi ale jesli my akurat nie jemy psow to nasza moze i strata
...amerykanski hot-dog rulez...
-
czisus to czysty egoizm takie oskarżanie tych co psy jedzą podczas kiedy samemu sie wcina świnie i krowy :/ Jedynie wegetarianie mają pełne prawo do negowania takich zachowań...
Uprawnienia umieszczania postów