-
Re: UWAGA Zbieram zakłady :)
za 15 minut... wredna... zawziecie sie trzyma tego forum. Jestem za wolnością słowa i wyznawaniemn swoich poglądów ale ta baba przesadza ona wiecznie kogoś obraża i i jak widac chciałaby ządzić wszystkimi
-
Re: Karla z Forum Weze to oszustwo
Ja mysle ze wróci w lutym , bo gdzies maila jechac w polowie stycznia.
-
do Polski, grozic Nookowi
-
Rhodan idź na niemieckie fora dyskusyjne. Uważasz, że w terrariach mnoża sie tylko patyczaki... (ale może też i one mnoża się tylko na fermach ??!!?? ) Idź i nie wracaj. Żal dupe ściska jak sie czyta twoje wypowiedzi (Przepraszam zainteresowanych za zwrot).
Przychodzi Rhodan do baru:
-Poprosze Orange juice, może być jabłkowy.
-
Pewnie na fermy w Ghanie, podglądać "jak się mnoży" regiusy
-
fajne)))))))))) orange...
-
-
Rhodan pewnie już wróciła tylko się boi pisać... Ale ja być ją chętenie do Czarnobyla wysłał...
A jest taka bo pewnie źle przeszła wylinkę i ją pogięło...
-
Wyobrażcie sobie ze Rhondan2000 jest moderatorem to było by tragiczne
-
O rany dopiero teraz to czytam. Nie jestem psychologiem ale to mi wygląda na kompleks "polskiego niemca" (u mnie w rodzinie niestety też są tacy uciekli z kraju w latach 80 jak szczury) i do dzisiaj w niemczech są traktowani jak małe polaczki a do kraju wstyd wrócić-trudno się przyznać do nietrafionych decyzji. Koleżanka może nie umie "zaistnieć na niemieckim" forum ,ponieważ pewnie jeszcze dobrze się po niemiecku nie nauczyła "szprechać". Poza tym drodzy moderatorzy tego forum, czy nie szkoda miejsca na serwrze na takie pierdoły.
Uprawnienia umieszczania postów