Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 70

Wątek: Karla z Forum Weze to oszustwo

Re: Karla z Forum Weze to oszustwo

Rhodan, ty ........ (wiesz co tu powinno być wpisane :> ) znowu zaczynasz ??
    Nawet te same durne, faszystowsko-nazistowkie texty zapodajesz, które wypisywałaś ostatnio w mailach do mnie.
    Jakimż głąbem tępym trzeba być i jakimż "ełropejczykiem" z racji przyszywanego niemieckiego pochodzenia żeby pisać takie bzdety?
    Gdy "twój prawnik" zobaczy co zapodawałaś na forum, na pewno z radością "podejmie kroki" ale chyba w celu ubezwłasnowolnienia cię i umieszczenia w zakładzie zamkniętym dla osób twojego pokroju.
    Spadaj do swojego kawałka europy, w tym kraju jest dość już głąbów i oszołomów, żebyśmy potrzebowali jeszcze jednego z reichu i to w dodatku na forum o tak ciekawej tematyce.
    Zmień piaskownicę

Dunja1985
    Guest

a o dsl poprzez Sat nie slyszales?, za plytko w mozgu?

ironkapela
    Guest

Nie mogles tego lepiej ujac Respect for you

Dunja1985
    Guest

"Jak widzisz, nie jesteśmy ani mali ani biedni" ach nie? pobozne zyczenia, ktore NIGDY spelnione nie beda...

A nie lepiej ci było na niemieckim forum? Tam sami równorzędni i wielcy niemcy siedzą - nie musiałabyś się zniżać do naszego poziomu...... poza tym IP macie identyczne, więc się nie wysilaj......

Moje życzenia (akurat nie pobożne, bo to nie moja działka) pełzają po terrariach, a Ty nawet nie potrafisz swoich regiusów rozmnożyć

dsl przez sat to odbieranie danych a nie wysylanie a dane wyslane będą z ip gdzie sie znajdujesz

Dunja1985
    Guest

Nie obrazaj tych co pracuja i prace maja, w przeciwienstwie do tych z wschodniego bloku co preferuja "samoobsluge po 24.00 " za zachodnia granica polska...

Właśnie tych miałem na myśli, my tu pracujemy, a inni siedzą w reichu i.........

Karla, "olej" tą zazdrosną (tylko kurna o co ??) istotę. Szkoda nerwów, lepiej taka zignorować, to bardziej ją zaboli.
    Wydaje mi się że ona nie ma żadnych żywych zwierzątek i poprostu zżera ją zawiść na osoby takie jak np Ty. Takie które mają swój zwierzyniec i są z tego powodu szczęsliwi.
    Ona pewnie zamęczyła swoje :|

Uprawnienia umieszczania postów