Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 70

Wątek: Karla z Forum Weze to oszustwo

Re: Karla z Forum Weze to oszustwo

Heh, naprawdę się wstydzi swoich własnych rasistowskich i nacjonalistycznych wypowiedzi? A może to jej drugie ja doszło do głosu?
    Nie wiedziałem, że ludzie mogą być do tego stopnia okaleczeni.

ironkapela
    Guest

Ja to skomentuje krotko. Rhodan idz na forum niemieckie, bo tutaj chyba za toba nie przepadaja.... Chyba ostatnio nie bylem na biezaco w sprawach Pani Hani wiec pytam. Czy Ty masz podwojna osobowasc ze uzywasz 2 kont?? Czy moze pierwsze Ci wykasowali, albo tak sie osmieszylas ze chcesz o nim zapomniec :]

PS. Do Karli:
    Masz moze wiecej fotek bo na tej w profilu Cie dokladnie nie moge obadac (joke)

Dunja1985
    Guest

Rhodan? a to co znowu?
    Czytalam dosc pobieznie posty , ale dopiero teraz zorientowalam sie o co chodzi,,, o kompleks malych i biednych polaczkow, bo POLAK kompleksow nie ma, chyba za wczesnie ktos do Europy dowioslowal... to jest to, fakt w Polsce jestem zaledwie 2 miesiace, ale to nie powod, by mnie obrazac... Poza tym Polska to jeszcze nie centrum Europy, i dlugo nie bedzie... widzac "inteligentow w rodzaju Mordd Karla i innych

A nie o kompleks zarozumiałych bab, które nie rozumieją treści? Zbyt głupich, aby przestać belkotać........

Dunja1985
    Guest

jesli ktos cos takiego napisal, to musial miec powod... radzilabym sie zastanowic nad tym jakie konsekwencje moga wchodzic w rachube, z mojej strony nie mam nic przeciwko temu by zlikwidowac moje konto, przy okazji moje posty... widze , ze tu nic pozytywnego sie nie dowiem, a na czytanie bzdur niestety nie mam czasu

Hehehe, coś masz nie tak z geografią, laska, bo Polska jest i zawsze była (mimo drobnych historycznych korekt położenia) w centrum Europy. Widziałaś kiedyś mapę Europy?? Może Ci jakiegoś linka podesłać??
    Jak widzisz, nie jesteśmy ani mali ani biedni, skoro mamy węże, których Ty nie masz Jak wpadniesz do Warszawy (mam nadzieję, że wiesz, gdzie to jest, jak nie to daj znać, pomożemy Ci znaleźć, my dobrzy ludzie) to pozwolimy Ci popatrzeć przez szybkę na L. g. holbrooki albo C. radiatusa

Zastanowię się głęboko, równie głęboko jak mam te konsekwencje. Konta trzeba było nie zakładać po raz kolejny.

AOL chyba jeszcze na rynek polski nie weszlo? wiec o jakich dwoch miesiącach w polsce piszesz? chyba rozdwojenie jaźni;]

Dunja1985
    Guest

kpisz czy o droge pytasz, ? ja zalozylam 2.gi raz konto???
    ty chyba sam nie wiesz co piszesz, mam akurat nocny dyzur w klinice... ciekawe co Tobie sprawia bezsennosc? Tak jak mowia amis: "full eggs" ?
    no to sprawa jasna... daj sobie spokoj detektywie nocy... i mnie tez, a co do mojej poprzedniczki (Rhodan?)co jak widac tez nie miala szczescia na tym forum, to zycze jej udanej krucjaty przeciwko durniom, sama nie mam ochoty na podobne historie

Tez zauważyłeś? heheheh

Uprawnienia umieszczania postów