Karla, nie wiem , dlaczego jestes agresywna, na forum oczywiscie (w zyciu nie wiem) , ale nie tedy droga, nie mozesz winic za wszystkie niepowodzenia innych, nie udawaj tez kogos innego jak jestes: Pannicy bez dochodu na utrzymaniu rodzicow....
Wiadomo, ze na ilosc wezy w twoim profilu i na wyposazenie cie nie stac....
twoj post (to Rhodan) sie "zgubil" szkoda,bo tam w odpowiedzi bylo co nieco, Ciekawe po lekturze Twoich postow skad wziely sie Twoje Idee... Poza tym, gdzie trzymasz taka ilosc wezy ? Pomijajac koszty samych zwierzat, a dodajac koszty terrariow, to rodzi podejrzenie: FAKE. Czyli oszustwo co w powiazaniu z Twoimi postami nie powinno budzic zdziwienia... Rhodan? no tak , nie wiem o co chodzi....Proponuje zafunduj sobie pauze, i to szybko,,,, o "udowodnionej dziedziczności," nie bedziemy tu dyskutowac, bo to jest marnowanie czasu z Toba, 3 lata w temacie i 21 lat na ziemi? nie badz smieszna..., jesli bedziesz gotowa po zdobyciu odpowiedniej wiedzy na dyskusje ze mna i moimi przyjaciolmi, to zapraszam, wczesniej jednak nie, dopoki naprawde nie uzupelnisz swoich brakow wiedzy, jesli jednak bedziesz miala jakis problem, to chetnie odpowiem,