Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Karla z Forum Weze to oszustwo

Mieszany widok

Dunja1985
    Guest

Karla z Forum Weze to oszustwo

Karla, nie wiem , dlaczego jestes agresywna, na forum oczywiscie (w zyciu nie wiem) , ale nie tedy droga, nie mozesz winic za wszystkie niepowodzenia innych, nie udawaj tez kogos innego jak jestes: Pannicy bez dochodu na utrzymaniu rodzicow....
    Wiadomo, ze na ilosc wezy w twoim profilu i na wyposazenie cie nie stac....
    twoj post (to Rhodan) sie "zgubil" szkoda,bo tam w odpowiedzi bylo co nieco, Ciekawe po lekturze Twoich postow skad wziely sie Twoje Idee... Poza tym, gdzie trzymasz taka ilosc wezy ? Pomijajac koszty samych zwierzat, a dodajac koszty terrariow, to rodzi podejrzenie: FAKE. Czyli oszustwo co w powiazaniu z Twoimi postami nie powinno budzic zdziwienia... Rhodan? no tak , nie wiem o co chodzi....Proponuje zafunduj sobie pauze, i to szybko,,,, o "udowodnionej dziedziczności," nie bedziemy tu dyskutowac, bo to jest marnowanie czasu z Toba, 3 lata w temacie i 21 lat na ziemi? nie badz smieszna..., jesli bedziesz gotowa po zdobyciu odpowiedniej wiedzy na dyskusje ze mna i moimi przyjaciolmi, to zapraszam, wczesniej jednak nie, dopoki naprawde nie uzupelnisz swoich brakow wiedzy, jesli jednak bedziesz miala jakis problem, to chetnie odpowiem,

Re: Karla z Forum Weze to oszustwo

Nie wszyskich własną miarą! Nie wszyscy pracują na zmywaku w fast foodzie i niektórych stać na realizowanie swojego hobby ktoś tu chyba ma kompleksy "pannicy na utrzymaniu"..........nie ważne czyim i gdzie.

przy okazji: Rhodan welcome back! Oby nie na długo!

Cześć,

nie wiem skąd u Ciebie kompleks finansowy - nie pytam ile masz węży i skąd je masz. Ale pisanie głupot - bo to naprawde są niesprawdzone głupoty - to już przesada. Nie wiem skąd takie postępowanie - jedyne co się nasuwa to zazdrość, ale nie znam Cię żeby Cię oceniać. Mogę jedynie oceniać to co napiszesz na forum.

Widziałem osobiście wszystkie chyba węże które Karla ma w profilu - jeśli naprawdę czegoś nie wiesz to nie pisz na ten temat. Proszę.

Moim zdaniem administratorzy powinni zadziałać - bo to juz jest atak osobisty z Twojej strony.

Pozdrawiam

OK, tym sposobem rzeczywiście nie odpowiem na Twojego prywatnego maila, tak jak chciałaś, Haniu, skoro tu jest to samo, odpowiem tu.
    Nie mogę winić nikogo za moje niepowodzenia, ponieważ takowych nie dostrzegam, powodzi mi się świetnie, zwłaszcza w kwestii wężowej, co widać w profilu. A to, że Ciebie to drażni, to tylko wystawia świadectwo o Tobie. Mój post demaskujący Ciebie zniknął, ponieważ był nie na temat, a moderator dopiero po fakcie uwierzył, że to rzeczywiście Ty. Możesz sobie ściemniać do woli, i tak gołym okiem widać, że to Ty, zachowujesz się dokładnie w tym samym schemacie.
    Co do węży, to trzymam część w domu pod Warszawą (dorosłe zimujące), natomiast resztę (maluchy i młode) u siebie w pokoju. Może nie uwierzysz, ale połowę w terrarium 100x40x50 hehehe.
    3 lata w temacie i 21 lat na ziemi - nie liczy się ilość tylko jakoś. No i trochę inteligencji, której Tobie, Rhodan, brakuje. Jesli bedziesz gotowa po zdobyciu odpowiedniej wiedzy na dyskusje ze mna i moimi przyjaciółmi, to zapraszam, wcześniej jednak nie, dopóki naprawdę nie uzupełnisz swoich braków wiedzy. Moich przyjaciół zdążyłaś już poznać w wątku CB ball python oraz o witaminach. Może pokażesz mi swoich?...
    Jak będziesz miała jakiś problem, to chętnie podam Ci namiary na jakiegoś psychiatrę, może we dwójkę poradzicie sobie z Twoimi problemami emocjonalnymi.

pozdrawiam, Karla

ps. Rozumiem, że te gwiazdki na końcu oznaczają, że nie umiesz się podpisać? Bo nie ma krzyżyków na klawiaturze............ W razie czego możesz użyć "x"

Zgadzam się z Morddem, SNAKES'em i Karlą. Znam wszystkich osobiście. Również widziałem większą cześć węży Karli. Twoje wypowiedzi świadczą o Twoich kompleksach.... może być to nawet głeboka depresja. Co do możliwości finansowych: Jak komuś zależy na pewno sobie poradzi. Wiem to z własnego doświadczenia.

tak, zdecydowanie rhodan wykazuje objawy jakiś zaburzeń.
    My z kolei, jako serwis terrarium.com.pl dostalismy ultimatum od rhodan. albo usuniemy wszystkie posty ktore samowolnie napisala na forum, (ktore de facto ją kompromitują gdy publicznie szerzy swoje rasistowskie, a czasem wręcz nazistowskie teorie) do wyznaczonego terminu, albo skieruje sprawe do swojego prawnika. a może psychiatry?;]

Nie usuwajcie, prooszę Chcę zobaczyć tego prawnika )

Ja dostalem takie coś osobiście " nie, to wiem jak Takich jak WY do tego sklonic... To nie grozba, to zapowiedz krokow, jakie podejme" chyba sporo tego musiła wysłać...........

Też uważam, że nie ma powodu aby przez jedną odsobę przepadły liczne wypowiedzi innych,z których wiele jest na temat i ma sens........

Uprawnienia umieszczania postów