Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Wątek: Argumenty na rodzicow...

Re: Argumenty na rodzicow...

Mialem troche inny sposob zeby ich "przekonac".Otoz moi starsi wyjechali i w tym czasie wpadlem na pomysl zeby sprawic sobie weza.Zadzialalem szybko i przed ich powrotem mailem juz weza i terra.Troche sie zdziwili jak zobaczyli w pokoju skrzynie z roslinkami.Matka dlugo mnie wyzywala ale niestety nie mogli usunac zwierzaka z domu.Takim sposobem stalem sie posiadaczem weza.Musisz tylko starszych na pare dni gdzies wyslac i wtedy zadzialac
    Zycze Ci zeby starsi Twoi sie zgodzili

Wypożycz (pod pretekstem przechowania podczas wyjazdu) od znajomych jakieś upierdliwe papugi. Pod względem możliwości wokalnych polecam barwnice (czy też lory wielkie, tak je nazywa moja książka, nie znam się na papugach). Zważywszy jednak małą ich dostępność, nadadzą się również głodne/znudzone nimfy/faliste/co znajdziesz. Po koncercie na papuzie gardło każdy rodzic zgodzi sie na cichego i bezwonnego węża....

pozdrawiam, Karla

Ja przekonałam w ciągu jednej rozmowy... ale teraz cierpie... warunek był taki, że rzucę palenie... No a poza tym to myślą że Boasek będzie miał najwięcej 1,5 metra

Pozdrawiam!

mnie Kretschmera wypowiedź rozwaliła w sumie dobry sposób

powiedz starym ze pytona (regiusa) biezesz na wlasna odpowiedzialnoc ze ty bedziesz sie nie opiekowal itd. (tylko nie mow ze moze uciec!!)

aha i powiedz ze sie poleoszysz w nauce kiedy ci pozwola trzymac weza

Ja brzęczałem 5min......

Jeżeli powie że sie poprawi w nauce
    moze sie to obrócić przeciwko niemu....

Arem dobra metoda za chwile sylwester, moze rodzice gdzies pojada, wtedy sprowadz weza

chrzanu
    Guest

oj Silent, a mówiłeś że ze starym nie będzie problemu, a tu masz jednak okazało się że stary to największy problem.
    Na twoim miejscu to ja bym postawił starych przed faktem dokonanym - czyli kup terra - zrobimy je u mnie - kupisz węża - szybko wszystko przewieziemy do ciebie pod nieobecność starych ( bo z tego co widze to często ich u ciebie nie ma - w sylwka też ich nie bedzie ;D )

Uprawnienia umieszczania postów