-
-
Re: Skype
To ja mam dodatkowe pytanie. Czy Skype ma jakieś zalety oprócz rozmowy głosowej?
-
-
ja korzystam jak chce pogadać głosowo, albo kiedy GG nawala. Ten program bardzo obciąża działanie systemu.
-
jak tylko głosowo. Wyłaczam normalnie.
-
Ja tez korzystam ze Skype, do rozmów głosowych, i jestem bardzo zadowolany z niego.
Jedyny problem to to że czasem troche przerywa, ale są to minimalne zakłucenia
-
Ja korzystam ze skype'a. Jestem z niego zadowolony choc prawda ze jest ze dosyc znacznie obciaza system, oraz spowalnie internet. Napewno lepszy jest od rozmowy glosowej prowadzonej przez gg. Korzystajac z niego mozna wysylac rowniez wiadomosci tekstowe. Ogolnie to chyba jeden z lepszych oraz nielicznych programow przeznaczonych praktycznie tylko do prowadzenia rozmow glosowych.
Pozdrawiam
-
ok teraz nazwy użytkowników
moje: psods92
-
ja korzystałem swojego czasu bardzo intensywnie z tego programu, codziennie po kilka godzin rozmawiałem przez skypa... aż w końcu nie wytrzymałem. Mimo dobrze skonfigurowanego systemu i ogólnie dobremu sprzętowi strasznie mi przerywało. Większość rozmowy spędzałem na pytaniach czy druga strona mnie słyszy. Naprawde można sie zdenerwować, dlatego wróciłem do gg :P
-
Uprawnienia umieszczania postów