Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Skype

Mieszany widok

kożysta ktos z tego komunikatora??

Madey
    Guest

Re: Skype

To ja mam dodatkowe pytanie. Czy Skype ma jakieś zalety oprócz rozmowy głosowej?

ja korzystam :P:P:P

ja korzystam jak chce pogadać głosowo, albo kiedy GG nawala. Ten program bardzo obciąża działanie systemu.

jak tylko głosowo. Wyłaczam normalnie.

Ja tez korzystam ze Skype, do rozmów głosowych, i jestem bardzo zadowolany z niego.
    Jedyny problem to to że czasem troche przerywa, ale są to minimalne zakłucenia

ironkapela
    Guest

Ja korzystam ze skype'a. Jestem z niego zadowolony choc prawda ze jest ze dosyc znacznie obciaza system, oraz spowalnie internet. Napewno lepszy jest od rozmowy glosowej prowadzonej przez gg. Korzystajac z niego mozna wysylac rowniez wiadomosci tekstowe. Ogolnie to chyba jeden z lepszych oraz nielicznych programow przeznaczonych praktycznie tylko do prowadzenia rozmow glosowych.
    Pozdrawiam

ok teraz nazwy użytkowników
    moje: psods92

ja korzystałem swojego czasu bardzo intensywnie z tego programu, codziennie po kilka godzin rozmawiałem przez skypa... aż w końcu nie wytrzymałem. Mimo dobrze skonfigurowanego systemu i ogólnie dobremu sprzętowi strasznie mi przerywało. Większość rozmowy spędzałem na pytaniach czy druga strona mnie słyszy. Naprawde można sie zdenerwować, dlatego wróciłem do gg :P

Moja nazwa to: bartek_k_

Uprawnienia umieszczania postów