Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Jak MYSLICIE :D

Mieszany widok

Jak MYSLICIE :D

Jutro wigilia. Jak myslicie co powiedza wam wasze zwierzaczki? (nobo przecie w wigilie zwierzeta mowia ludzkim glosem)

Re: Jak MYSLICIE :D

moj wezyk pewnie mi "wysyczy" zebym mu lepiej terra uszczelinl bo zalatwo mu sie spieprza :P (juz 3 razy nawial )

Pajączki to nie wiem, ale gekus mi powie, że go mecze bo go biore na ręce, a anolis i modliszka to tez nie wiem.

Powiedzą; Daeaj żarcie

A u mnie będzie: BŁŁŁAAAGAMY DOBIJ NAS, DOBIJ... i Niemęcz głodówką....

Agamek stwierdzi, ze przydalaby mu sie jakas panienka, bo już mu się mój widok znudził, lancetogłowy zażyczą sobie "smaczniejszych myszek" bo ostatnio wszystkie hurtowo się porzygały, a pytonica powie "w sumie to chętnie bym sobie jeszcze raz pitnęła na wycieczkę po mieszkaniu, więc proszę, zostaw mi kiedyś otwarte terra!". Reszta powinna mnie uprzejmie pozdrowić i pomachać przyjaźnie łapkami, albo ponarzekać na przeszkadzających sąsiadów z terrariów i innych ludzi w mieszkaniu

WaRiaT_1986
    Guest

Moje pajączki pewnie nic nie powiedzą ale Leguś napewno... Dajjj mlecza dajjj mleczaaaa i nie zdejmuj mnie z firanki ! Mi tam dobrze :-D

Toke: Dawaj żreć mendo głupia tych świerszczy to sie nawet nie da strawić
    Lamparci:Kurde gdzie ta panienka???
    Legwan: Prosze prosze daj mi chociaż raz wyjść na samą górę twojego 3 metrowo wysokiego okna prosze i nie ściągaj mnie :]

Moje powiedza "Jak urosniemy i wyjdziemy to zobaczysz kto bedzie siedzial w sloiku!" :P

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Zbożówka: Ja chce łaciatą mysz!!
    Anolis: No i gdzie ta panienka, ktorą mi obiecałes??

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów