Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Życzenia świąteczne - bardziej sentymentalnie

Dark Raptor
    Guest

Życzenia świąteczne - bardziej sentymentalnie

A dla poprawy humoru, bo święta nie będą śnieżnobiałe (przynajmniej tak zapowiadają), kilka zimowych fotek.

TylerPL
    Guest

Re: Życzenia świąteczne - bardziej sentymentalnie

Dzięki, Tobie też. Fajne zdjątka...

Deathscythe
    Guest

Dzięx i nawzajem :]

chrzanu
    Guest

najlepsze sążyczenia :] Tobie też Dark wszystkiego najlepszego, i dużo szczęścia ze wssytkim co biega, skacze, pełza...

JA również życze wszystkim terrarystą i ich zwierzaką Miłych świąt i udanego nowego roku!!!!!!

Atrax Robustus
    Guest

Przylaczam sie do zyczen!

Wesolych swiat i wszystkiego naj!

Dark - piekne zdjecia.

Tyle tych postów świątecznych, że nie wiem gdzie się podłączyć..

A teraz życzenia...

Wszystkim: szczęścia zdrowia i piniendzy oraz inne życzenia z naciskiem na sukcesy terrarystyczne..

Adminom: mniej głupich pytań, denerwujących postów i czepiających się userów.. oraz więcej luzu..

Userom: mniej upierdliwości ze strony Adminów, większej samokrytyki, łatwiejszego znajdowania guziczka "szukaj"... oraz więcej luzu

Wesołego świętowania

TylerPL
    Guest

Pieniędzy! Pamiętajcie że jak sie zje dużo makiełków to wtedy do was kasa sama przyjdzie!!!!

Samael_
    Guest

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku oraz duzo nowych zwierzat,udanego chowu i rozmnozen,malej ilosci zgonow i w ogole wszystkiego naj koledzy terrarysci.

Podobnie jak Werni sam nie wiedzialem, do ktorego posta z zyczeniami sie dolaczyc...padlo na ten, ze wzgeldu na oryginalnosc Chodzi oczywiscie o foty zimy, hehe U mnie wczoraj wieczorem padal deszcz;/....no, ale do rzeczy

Chcialbym wszystkim terrarystom zyczyc spokojnych swiat spedzonych z najblizszymi....zebyscie znalezli cos fajnego pod tym zielonym drzewkiem
    Przede wszystkim chcialbym zyczyc mniej klotni, bezsensownych postow, wiecej wyrozumialosci z kazdej ze stron[to sie tyczy rowniez mojego malego spierania sie na temat sygnaturek].....poniewaz terraystyka w PL sami wiemy na jakim jest poziomie to powinnismy i musimy sobie pomagac, bo malo nas jest...trzeba rosnac w sile Wiecej inicjatywy, zeby nas Salamandra nie wykonczyla....ciekawych gatunkow i obysmy zaczeli chociaz porzadnie raczkowac....

Aha, wlasnie jak sie wezmiemy to bedziemy tepic nabijaczy postow i zartownisiow, tutaj sie odnosze do prosby Nooka zamieszczonej w innym dziale, nasi DOSWIADCZENI terrarysci niech jak najczesciej sie udzialaja...bedziemy sie uczyc i podnosic poziom forum, na ktorym coraz wiecej badziewia, niestety...

Nie spalem dzisiejszej nocy, ale mam nadzieje, ze zrozumieliscie o co mi chodzi...

Trzymajcie sie cieplo!
    stopa

Uprawnienia umieszczania postów