-
-
Re: Życzenia świąteczne - bardziej sentymentalnie
Dzięki, Tobie też. Fajne zdjątka...
-
-
najlepsze sążyczenia :] Tobie też Dark wszystkiego najlepszego, i dużo szczęścia ze wssytkim co biega, skacze, pełza...
-
JA również życze wszystkim terrarystą i ich zwierzaką Miłych świąt i udanego nowego roku!!!!!!
-
Przylaczam sie do zyczen!
Wesolych swiat i wszystkiego naj!
Dark - piekne zdjecia.
-
Tyle tych postów świątecznych, że nie wiem gdzie się podłączyć..
A teraz życzenia...
Wszystkim: szczęścia zdrowia i piniendzy oraz inne życzenia z naciskiem na sukcesy terrarystyczne..
Adminom: mniej głupich pytań, denerwujących postów i czepiających się userów.. oraz więcej luzu..
Userom: mniej upierdliwości ze strony Adminów, większej samokrytyki, łatwiejszego znajdowania guziczka "szukaj"... oraz więcej luzu
Wesołego świętowania
-
Pieniędzy! Pamiętajcie że jak sie zje dużo makiełków to wtedy do was kasa sama przyjdzie!!!!
-
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku oraz duzo nowych zwierzat,udanego chowu i rozmnozen,malej ilosci zgonow i w ogole wszystkiego naj koledzy terrarysci.
-
Podobnie jak Werni sam nie wiedzialem, do ktorego posta z zyczeniami sie dolaczyc...padlo na ten, ze wzgeldu na oryginalnosc Chodzi oczywiscie o foty zimy, hehe U mnie wczoraj wieczorem padal deszcz;/....no, ale do rzeczy
Chcialbym wszystkim terrarystom zyczyc spokojnych swiat spedzonych z najblizszymi....zebyscie znalezli cos fajnego pod tym zielonym drzewkiem
Przede wszystkim chcialbym zyczyc mniej klotni, bezsensownych postow, wiecej wyrozumialosci z kazdej ze stron[to sie tyczy rowniez mojego malego spierania sie na temat sygnaturek].....poniewaz terraystyka w PL sami wiemy na jakim jest poziomie to powinnismy i musimy sobie pomagac, bo malo nas jest...trzeba rosnac w sile Wiecej inicjatywy, zeby nas Salamandra nie wykonczyla....ciekawych gatunkow i obysmy zaczeli chociaz porzadnie raczkowac....
Aha, wlasnie jak sie wezmiemy to bedziemy tepic nabijaczy postow i zartownisiow, tutaj sie odnosze do prosby Nooka zamieszczonej w innym dziale, nasi DOSWIADCZENI terrarysci niech jak najczesciej sie udzialaja...bedziemy sie uczyc i podnosic poziom forum, na ktorym coraz wiecej badziewia, niestety...
Nie spalem dzisiejszej nocy, ale mam nadzieje, ze zrozumieliscie o co mi chodzi...
Trzymajcie sie cieplo!
stopa
Uprawnienia umieszczania postów