-
Re: CO lubicie na swięta??
PIEROGI
-
Władające potrawy z wigilijnego stołu : barszczk & uszka, pierogi, ryba po grecku, kapusta z grzybami, grzybki z octu, ryba po grecku i jeszcze kompocik ze śliwek jeżeli to jedzenie ;] (naturalnie wszystkiego trzeba "spróbować") i ja się potem dziwie że po świętach waże 2-3 kilo więcej ;]
-
Niestety dzieki Rhodan2000 stracilem juz apetyt.
-
To juz naprawde przestaje byc denerwujace a robi sie wku..... Z tymi Emailami to dobra sprawa moze i ja sie dolacze Tych Emaili z podziekowaniami musiala byc naprawde masa, wkoncu taki znawca i doskonaly "CHodowca" cieszy sie wspanialym uznaniem tylko jakos tego poparcia na formu nie widac.
-
Czytam ten post i już schiza dostalem niewiem czy tu jest o ulubionym świątecznym jedzeniu, czy raczej o przygodach i intrygach pani Rhodan2000.
PS. Ja kocham poczciwe gotowane ziemniaki z olejem rzepakowym domowej roboty i przysmażoną cebulką, mniam :P
-
Uszka number 1, karp w chrzanie, pierogi z kapusta i grzybami, a na pierwszy dzień świąt pieczona szynka, karkówka itp. pychota, mlask, ciamk, siorb, mniam
-
1. Pierogi z kapustą i grzybami.. Uzależniły mnie od siebie jak narkotyki.. )
2. Barszczyk z uszkami.. mniam..
3. Wszystkie ryby oprócz karpia - nie mam do "cholerstwa" cierpliwości!! )
Wesołych Świąt i przechlanego sylwestra.. :P
-
To na co czekam przez cały rok z utęsknieniem to kutia jest pyszna, słodka, słodka, słodka i jeszcze raz słodka
-
dominika ale to były same uszka bez barszczu a ja czekam przez cały rok na barszcz z uszkami :-)
-
Uprawnienia umieszczania postów