Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: CO lubicie na swięta??

Re: CO lubicie na swięta??

P-I-E-R-O-G-I z grzybami i kapusta i ruskie)... ryb nie lubie; no moze jesli dobra jest po grecku to zjem.Pozdro

cyclosternum
    Guest

najlepsz potrawa na którą czekam cały rok to oczywiszcie barszcz czerwony z uszkami MNIAMMMMMMMMMMMMMM

karpik )))
    i zupa grzybowa z makaronem)))

cyclosternum
    Guest

Rhodan2000 dużo razy bedziesz sie jeszcze powtarzac??
    to sie staje nudne i meczące bo nie każdy(pisze np. o sobie) chce wnikac w jakies konflikty pomiędzy wami

PRZESTANCIE!
    Rhodan, to jest temat o SWIATECZNYM JEDZENIU, a nie o twoich klotniach z reedem, ktorych juz wszyscy, zainteresowani i nie maja dosc!!! Idzcie sobie z tym na priv, spotkajcie sie w realu i sie pobijcie - guzik mnie to obchodzi. Obchodzi mnie, aby akurat w tym temacie nie bylo zadnych klotni - co najwyzej o wyzszosci barszczu z uszkami nad karpiem.

Ja uwielbiam barszcz czerwony z uszkami domowej roboty - czekam na niego caly rok. Oraz domowe wędliny - rzadkosc w polskich domach, niestety. Kto nie jadl, niech zaluje.

I nie chcialabym tutaj klotni o wegetarianizm - bo to tez nie o tym temat.

Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku (niekoniecznie europejskiego ) zyczymy: ja, moj maz i wszystkie moje zwierzaki .

chrzanu
    Guest

ja na święta jem dosłownie wsyzstko co jest na stole, wsystko lubie, no moze oprócz ryb :/ ale czasme też są spoko. Ogólnie nie wybrzydzam

Marcin .P
    Guest

no pierogi są the best
    ale lubie też taką potrawe którą sam nazwałem ( nie wiem czy ona tak się nazywa )fasolka po świętojańsku : śmieszna nazwa czyli fasola gotowana w oleju żepakowym ale familia ma potem mnie dość przez całe Święta

Ryba po grecku, karp, oj wszystki ryby co leza na stole, kutia, barszczyk z uszkami, sledzie z rodzynkami, w oleju, w occie, gdzybki w cieście, kompocik:P długo by wymieniac:P

ALe u mnie górują rybki szczegolnie karp w pysznej przepysznej najpyszniejszej cebulce:P

tyYYYYYYYYYY czekasz? na tą potrawe od kiedy? od zeszłego piątku? w piątek przed 22.00 zjadłeś kilogram, tydzień wcześniej też blisko tego co drugi dzień wtranżalasz te uszka, a teraz mówisz ze czekasz cału rok na uszka bo tak dawno nie jadłeś jadłeś? => bez wałów mnie nie oszukasz/ hahaha / Ludzie niewieżdzie mu on oszukuje!!-on uszka je codziennie i zawsze płacze że zamalo =)

Życie bez mięsa to nie życie...

Uprawnienia umieszczania postów