Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: wrozenie z wahadla ?

redknee
    Guest

wrozenie z wahadla ?

witam

zaciekawil mnie ten temat, poniewaz dzisiaj pewna osoba wywrozyla mi w 100% prawde w wahadla, ani razu sie nie pomylila )

mam pytanie, co sadzicie o wrozeniu z wahadla ? czy mozna sie tego nauczyc czy czlowiek juz sie rodzi z tym i tylko moze odkryc to w sobie ?

jesli ktos mial kiedys doczynienia z wahadlem, wrozeniu z wahadla prosze o cenne informacje ?

czy jest to w chociaz w 75 % prawdą ze moze sie cos stac tak jak wahadlo wywrozylo ??

Re: wrozenie z wahadla ?

ooo boże, matko boska tylko nie to

Ja już się kiedyś wypowiedziałem:
    http://www.terrarium.com.pl/forum/re...605#reply_7885

Sory że tak reaguje ale od dwóch miesięcy moja matka się tym (ehh no porostu jak by to powiedzieć bioenergoterapią i "wróżeniem" etc.) aktywnie interesuje i niemoge mieć pająków (a najlepiej wszystkich zwierząt).

redknee
    Guest

nie chodzi mi o bioenergoterapie tylko o "wrozenie przyszlosci"

to sa pierdoly;/

Dark Raptor
    Guest

Dokładnie :-)

dla mnie to wszystko jedno, wahadełko widziałem w rękach bioenergoterapeutki więc wiesz ehh zresztą.....kiedyś chyba na AGH był "zlot" wszystkich tych wróżek.

chrzanu
    Guest

pierdoła pierdołą, ale tacy goście zarabiają sporo. Idziesz do takiego gościa "czary mary" dajesz mu 100zł a on ci wciska jakiś kit, który potem się nie sprawdza, no bo co przecież nie zawzse wszystko musi się zgadzać.
    Czasem zdażajasię ludzie obdarowani takim talentem tu nie zaprzecze, ale takich prawdziwym wróżbiarzy jest mało, większośc to oszuści, mam nawet sąsiadke na ulicy mieszka 20 metrów ode mnie i jest wróżką, kiedyś mojemu sąsiadowi wywróżyła że w ciągu 7 dni zginie w wypadku, na 2-gi dzien sąsiad miał wypadek, ale żyje ;D

ponczos
    Guest

A nawet jeżeli to prawda to po co to komu?? W sumie też bym chciał czasem wiedzieć co sie wydarzy, ale wtedy było by po prostu "inaczej" a poza tym NUDNO!! ) A co do samego wróżenia to powiem tak: w lotto też się czasem wygrywa..

...a g***o, że tak powiem, prawda.
    Na studiach, jeśli miałem pod ręką listę pytań, z których jakieś miały być na koloklwium, czy egzaminie (czasami ilość pytań była ok. 50, z których na egzaminie miało być 3), to już nie raz, w podbramkowych sytuacjach korzystałem z powodzeniem z możliwości, jakie dawało mi wahadło.
    Ostatnio, tj. półtorej roku temu, wytypowałem sobie pytanka na obronę dypolomu, które już na samej obronie zupełnie przypadkowo(?) sobie wylosowałem.
    Skuteczność takiego typowania określiłbym na 50-90%, jeśli chodzi o trafne odgadnięcia, i to bez względu na wyjściową ilość możliwych do wytypowania wariantów.

Takie opinie, jak DarkR. i Chrzanu mogą wyrażać tylko typowi ignoranci w danym temacie... Bez urazy koledzy.

Jesteś chrześcijaninem ? Masz swoje sumienie ?
    Nie wierz w gówna !

Zresztą wole mieć niespodzanki w życiu niż widzieć przyszłośc. Takie życie było by do kitu.

Uprawnienia umieszczania postów