Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Kasowanie tematów.. Dlaczego??

ponczos
    Guest

Kasowanie tematów.. Dlaczego??

Wczoraj około 22 pojawił się temat założony prze Boyake (czy jakoś tak) w którym był link do pewnej animacji (z takim głupawym kotkiem). Jednych mogła smieszyć, a drugich nie, ale z pewnością nie mogła obrazić niczyjich uczuć, itp.

Kasowanie postów i tematów mogących "zaszkodzić", "sprowadzić na złą drogę ;>", zawierających obelgi jak najbardziej rozumiem i jestem ZA, ale czy admini nie za bardzo wczuwają się w swoją rolę?? Widac LPR i PiS mają już swoich bojówkarzy w postaci adminów na TCP.

Proponuję zrobić "wyjątek" i zamieścić ten link jeszcze raz (to prośba do Boyaki) i proszę o ocenę (ale nie o komentowanie sensu samej animacji - bo nie posiada żadnego w sumie) czy owy link kwalifikuje się do usunięcia??

Dajmy sobie trochę luzu..

P.S. Nie chcę wywołąc jakiejkolwiek kłótni, więc proszę o rzeczywistą ocenę co do problemu zawartego w pytaniu, a nie filozofowanie, itp.

P.S.2. Powtórzę dla "utrwalenia" że nie jest to "wartościowa" animacja. )

Re: Kasowanie tematów.. Dlaczego??

ja zreszta nie rozumiem.. ktos powienien wziac pod uwage skargi na niektorych adminow.. niektorzy poczuli jakas pseudowladze i robia jakies przypaly.. tylko nie mowcie "admin ma zawsze racje" bo nie ma.. to tylko jakis bzdurny slogan i kazdego z nas obowiazuja jakies zasady.. admin przede wszystkim powinien byc obiektywny i wszystkich traktowac rowno.. a jak nie to go zmienic i po klopocie.. to jakies swiete krowy czy co?.. nawet prezydenta sie zmienia

Re: Kasowanie tematów.. Dlaczego??

Dzieki ponczos.Mnie to tak denerwuje że nie wiem.Dostałem, było śmieszne, umieściłem.Proste.Nie obrażało niczyich uczuć, nie było tam drastycznych scen, tak jak kilka tematów niżej jest komiks - tak głupie że aż śmieszne.Tyle że mój kot nie miał w sobie palenia trawy, rzygania ani przekleństw.Umieszczę to jeszcze raz, a jak admin bedzie miał coś do tego to nim skasuje niech sie pod spodem wypowie, co mu nie pasuje.Bo już im wszystko nie pasuje.Pseudowładza - dobrze to ująłeś.

Uprawnienia umieszczania postów