-
Koszulki
Cześć,
Moje pytanie kieruje do wszystkich miłośników gadów, w szczególności węży Jak duże byłby zainteresowanie koszulkami z rysunkami( fotami i grafikami) węży? Jeżeli chętnych będzie sporo najprawdopodobniej po nowym roku zostanie wypuszczonych kilka serii koszulek.
-
Re: Koszulki
Sam byłbym zainteresowany koszulka, ale z pajakiem i raczej w formie grafiki a nie zdjecia.
-
Brzmi ciekawie :-)
A jakieś wstępne wzorki tych wężowych grafik?
-
Z mojej strony jeżeli "wyjdą" koszulki to tylko z wężami. Wszystko jest w fazie projektu. Jeżeli bede to finalizował to na początku lutego.
-
hej coolary jeżeli koszulki będą czarne to spoko - wezme nawet dwie
-
O właśnie czarne najlepiej z tym samczykiem viridisa albo z fotką spiloty. Może też jakiś motyw tcp??? A i w jakim zakresie może być cena i co z wysyłką???
-
Wysyłka oczywiście bedzie możliwa (pocztą), myśle nad małem logiem strony z przodu i wiekszym z tyłu plus fota jakiegos węże (najprawdopodobniej viridis - niekoniecznie moaj zdjęcie, szukam na stronach zagranicznych znajomych czegoś co by nadawło się na motym, jeżeli dosatne zgode może bedzie coś ciekawszego niż moja foty Mam już kontakt z wykonawcą. Przedstawił mi wstępny kosztorys, musze teraz przesłać dokładny projekt i ustalić z nim koszta. Cena wynosiłaby prawdopodbnie 50-60zł (troche wieksza niż koszulki tcp ze względy na wielokolorowe grafiki).
-
Eh... Dla mnie za drogi... Wymiękam. Już nie kupował bym tej koszulki TCP bo za droga. Jak by było 30zł + koszt przesyłki to ok. ale tak to nie A już liczyłem... Cóż, zostaje biała koszulka i zrobienie sobie tkz. wprasowanki. Swoja drogą bardzo fajna sprawa polecam
-
wiesz, te koszulki są już robione profesjonalnymi metodami i się nie spierają. Niestey nie jest to tanie, szczególnie przy skomplikowanych grafikach. Jeżeli zamówiłbym u producenta 150 koszulek byłby ok 10zł taniej Na początek będzie do ultra limitowana seria tzn ok. 20 koszulek. Jeżeli będą fajne i bedą dobrze się sprzedawać zamówie więcej również z innymi grafikami. (czytaj, z innymi wężami)
-
oj to chyba wezme tylko jedna sztuke :/
no cóż - jeżeli chodzi o mnie to wolałbym bez loga jakichkolwiek stron
dla mnie najlepszym wzorem byłby pyton królewski albo boa constrictor ;P
Uprawnienia umieszczania postów