-
Re: PADŁEM NA GLEBE JAK TO ZOBACZYŁĘM
Ble... Zobaczyłem to "ochyda" Ble...
-
ej najlepsze jest to drugie!! ale niezłe są wacki z kolesi hihihihahahihihahahahihih........itd przez następną godzinkę
-
skąd sie biorą tacy ludzie? - u mnie w szkole takich nazywa sie "sukces"-nazwa ta powstała gdy 3 takich panów w okularkach wyskoczyło z klasy i zaczeli drzeć sie SUKCESSSSSSSSSSS bo do stali po 5 z matmy za sprawdzian , inna nazwa to kujoni... a ich imprezki reprezentują taki poziom jak na FOTCE i opowiadają pierdoły.
-
W sumie mam kolege, co wyglada wlasnie tak
... a potrafi wypic pewnie wiecej, niz niejeden z Was... o ile tu jest jakis powod do dumy
-
RAny majes od tej ochydy sie prawie pozygałem!!!! A to z tym gościem jest cool
-
Ochyda na prawdę ochyda. Ale już to widziałem bo kolega mi to pokazał u nas w szkole w bibliotece A Ci goście to są noramlni! Oni coś jedzą na stołówce, a nie mają impreze... A wieć nie widze powodu żeby się z nich śmiać... Ciewawe jak się teraz czują... Miło by wam było?
-
Może mają imprezę w stołówce?
-
REWELACJA TEN ŚPIEWAK!!!!!!!!!!!!!!
-
Wreszcie jakiś głos rozsądku.
Zastanawiam się czego ludzie czepiają się takich "normalsów"? A to, że może lepiej wiedzie im się w nauce... można wyjaśnić nieimprezowaniem. Znam to z autopsji na studiach (życie w akademikach to pole walki).
To, że nie noszą zwisających gaci (lub innych subkulturowych wdzianek), nie ćpają, nie palą trawki i nie tarzają się po podłodze, uwalanej żygowinami, raczej nie czyni ich gorszymi.
Słowem mało śmieszne, a może i niesmaczne.
Nerdz rulez! :-)
-
Jakieś zdjęcie ze stołówki, też nie widzę powodu żeby się z nich nabijać, bo noszą okulary. No i co karwa z tego ??
Ale ten grubasek niezły z "jumaj jumaj jej"
Uprawnienia umieszczania postów