Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: PADŁEM NA GLEBE JAK TO ZOBACZYŁĘM

Deathscythe
    Guest

Re: PADŁEM NA GLEBE JAK TO ZOBACZYŁĘM

Ble... Zobaczyłem to "ochyda" Ble...

ej najlepsze jest to drugie!! ale niezłe są wacki z kolesi hihihihahahihihahahahihih........itd przez następną godzinkę

skąd sie biorą tacy ludzie? - u mnie w szkole takich nazywa sie "sukces"-nazwa ta powstała gdy 3 takich panów w okularkach wyskoczyło z klasy i zaczeli drzeć sie SUKCESSSSSSSSSSS bo do stali po 5 z matmy za sprawdzian , inna nazwa to kujoni... a ich imprezki reprezentują taki poziom jak na FOTCE i opowiadają pierdoły.

Atrax Robustus
    Guest

W sumie mam kolege, co wyglada wlasnie tak

... a potrafi wypic pewnie wiecej, niz niejeden z Was... o ile tu jest jakis powod do dumy

RAny majes od tej ochydy sie prawie pozygałem!!!! A to z tym gościem jest cool

TylerPL
    Guest

Ochyda na prawdę ochyda. Ale już to widziałem bo kolega mi to pokazał u nas w szkole w bibliotece A Ci goście to są noramlni! Oni coś jedzą na stołówce, a nie mają impreze... A wieć nie widze powodu żeby się z nich śmiać... Ciewawe jak się teraz czują... Miło by wam było?

Może mają imprezę w stołówce?

REWELACJA TEN ŚPIEWAK!!!!!!!!!!!!!!

Dark Raptor
    Guest

Wreszcie jakiś głos rozsądku.
    Zastanawiam się czego ludzie czepiają się takich "normalsów"? A to, że może lepiej wiedzie im się w nauce... można wyjaśnić nieimprezowaniem. Znam to z autopsji na studiach (życie w akademikach to pole walki).
    To, że nie noszą zwisających gaci (lub innych subkulturowych wdzianek), nie ćpają, nie palą trawki i nie tarzają się po podłodze, uwalanej żygowinami, raczej nie czyni ich gorszymi.
    Słowem mało śmieszne, a może i niesmaczne.

Nerdz rulez! :-)

Jakieś zdjęcie ze stołówki, też nie widzę powodu żeby się z nich nabijać, bo noszą okulary. No i co karwa z tego ??
    Ale ten grubasek niezły z "jumaj jumaj jej"

Uprawnienia umieszczania postów