-
Re: PADŁEM NA GLEBE JAK TO ZOBACZYŁĘM
Wiesz Dark... w dzisiejszym spoleczenstwie trzeba byc "trendy", aby zostac zrozumianym. Jezeli jestes choc troche normalny, to zaczynasz odstawac, a gdy do tego dobrze sie uczysz, masz jakies osiagniecia, to juz w ogole Cie do rangi kujona przykleja.
No i do tego, jak jestes niepijacy, to juz w ogole sie lepiej na ulicy nie pokazywac, bo Cie od dziwactw wyklna.
U mnie w szkole nie jest jednak az tak tragicznie, bo moi 2 koledzy, ktorych ktos tam z tu z gromadzonych okresla jako SUCKSSS sa szanowani i sam szanuje ich o wiele bardziej niz jakas bande zdymow, ktorzy pozuja sami przed soba, kto sie bardziej zachleje i porzyga.
Aby dac do zrozumienia, jak gleboko mam w dupie to, co mysla sobie oni o ludziach niepijacych, sam nie pije na imprezach klasowych, bo nie lubie udawac, ze ludzie, z ktorych 70% to dla mnie pozerzy, to moi przyjaciele
I dobrze, wiecej wodki dla nich :>
-
Brawo... znalazł się ktoś normalny...
A najgorsze że dziewczyny lecą właśnie na takich ćpających obszczymurów
-
-
-
a wiadomo z kiedy jest to zdjęcie ? bo z 10 lat temu taka była moda ( a własciwie jej brak :P ) i nie ma się co zlewać tylko zerknąć do zdjęć jak się wyglądało na początku lat 90
-
Fakt.
Chodzi mi o to, że znałem trochę ludzi, którzy mieli piekło w szkole (he, he ale to dawno było) za sam wygląd i podejście do życia. Nie rozumiem tego, bo byli całkowicie normalni. Odstawali tylko tym, że nie chcieli się niczym specjalnym wyróżniać... to ich "wyróżniało".
Homo homini lupus est. - obraźliwe dla wilka!
-
Boże ten koleś jest gryfny.Normalnie poszczać sie idzie jak sie na niego patrzy.Nie wiem czemu ale koleś skojażył mi sie z Jabbą z Star Wars
-
linki już nie działają :/
-
!!! ZERKNIJCIE TUTAJ !!!
CV jednego z nich: "http://www.cs.purdue.edu/homes/czajkat/czajka.html"
Znalezione na Joe Monster. Nie ma co.. ma koleś osiągnięcia.. )
-
majes napisał(a):
> przy stole to sami bossowie siedza.na www.ochyda.abc.pl przy
> koncu sa 2 zdjecia z takimi agentami.
To jest holernie ochydne...
Uprawnienia umieszczania postów