Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Gry w stylu Lego Racer

Gry w stylu Lego Racer

witam czy zna ktos jakies takie gierki?? ze scigasz sie i zbierasz jakies skrzynki z broniami i takie tam...

TylerPL
    Guest

Re: Gry w stylu Lego Racer

Mashed, Ignition. Ale Mashed jest obowiązkowoą pozycją na każdej imprezie. Moszesz grać w 4 osoby (joy, klawiatura i 2 pady). Gierka jest za.........a! Takie Ignition, tylko z lepszą grafiką. Gra wyszła w tym roku. Polecam!!! Jak chcesz, mogę Ci wypalić. Ale nie za darmo...

TOON CAR - jest wyje... gierką w tym stylu własnie sobie w nią pocinam

wiem wlasnie sciagam Toon Car dzieki... heh Tyler nie wiem czy zauwazylem ale mieszkam w szwecji ...

Witam

Ja polecem ROOLCAGE, scigasz sie samochodzikami po supermarkecie, muzeum itd ;zbierasz np petardy i strzelasz do tego co jest przed toba, gra ma chyba ze 3 lata ale co jakis czas dalej w to gram

Pozdrawiam
    Londo

Nie gralem w Rollcage, ale z recenzji pamietam ze to byly futurysteczne realia, to co opisajesz bardziej pasuje do Re-volta...

mam problem. sciaglem ta gra Mashed ale nie moge ustawic skrecania tylko przod tyl i jakies tam jeszcze dwa przyciski. i nie da sie skrecac w grze :/

Witam
    @Deto masz racje to faktycznie jest Re-volt
    Pozdrawiam
    Londo

leniwiec
    Guest

Skąd można wziąść pełne wersje igniton'a i tego mashed'a??
    .....

leniwiec
    Guest

HMMM mam jush ignitona ,ale coś jest nie tak ....bo najpierw działał normalnie tj. pierwszy rajd później załączyłem drugi i przy loading nagle wypie***.
    Nie wiem co to ma być kiedyś mialem tego igniton'a na starym kompie i pamiętam ,żę gralem, grałem, grałem i później było to co mam teraz :////
    Nie wiem co to ma być chyba to nie przez Windows'a choć nie jestem pewien wiem jedno żadne ustawianie zgodności itp nic nie daje....:///// szkoda taka fajna giera stare ,ale jare.....heh nie grałem jush w nic pożądnie od 7 lat ...jeszcze 2 lata temu miałem zajawkę na Warcrafta3 a tu znowu nadaża się okazja na dość fajne granie a tu lipa ://///// heh]:->

Nie wiecie czasem co to może być? ....co z tym robić ...??

Uprawnienia umieszczania postów