Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Czym jezdzi o.T.Rydzyk?

Re: Czym jezdzi o.T.Rydzyk?

hehe tak sobie przypomniałem jak widziałem w wawie Hummerka H2 ktory 3 razy przejechał wokół ronda i pojechał dalej

TylerPL
    Guest

Ja w piątek widziałem Hummera H2 taki piękny czarny... Śliczne są... I tak to tylko Porsche Carrery, Boxtery i Cayene. Żadnych Ferrari, Aston Martinów, Maserati czy Lamborghini nie widziałem

pewnie widzieliśmy tego samego
    a co do ferrari to widzialem 355(takie kanciaste) jedynie no i Dodge'a Vipera

coolary mogłes machnąc ręka to bym sie zatrzymał i byśmy sobie pogadali

normalnie Nie każdego stać na takie cacko Znajomy pracuje jako sprzedawca w mercedesie i mi mówił że na pierwszy ogień (czyli z racji tego że to nowość i to nie byle jaka) nie będzie tego ile kto zapragnie. Auto z założenia ma być wyjątkowe, a im mniej takich jeździ tym większy prestiż własciciela
    Oczywiście teraz to możesz sobie do niemiec jechać, z tego co sie orientuje to mozna kupić już taką zabawke u niektórych mocniejszych handlarzy.

A co rydzykowej S klasy to cena którą ktoś tu napisał 483 tys zł jest ostro przesadzona Fakt że u dealera ceny oscylują w tych granicach, ale po takie auto bardziej sie opłaca na zachód jechać. Tam taką roczną czy dwóletnią eske można mieć już za 30 000 euro (oczywiście nie S500 long) ale zawsze to S klasa

napisałem cenę u dealera bo ceny używanych się mocno wahają
    a S600 pullman(przedłużony) jest robiony podobnie jak maybach na zamówienie- i tak właściwie to jest to S600 pullman bo S500 sie długich nie robi

a co do mercedesów to i tak SLR McLaren rządzi(no i teraz CLS-po prostu piękny)

ironkapela
    Guest

Tak gadacie o tym Maybachu, a moze w koncu ktos by powiedzial ile on kosztuje

pewnie kolo miliona zlotych

zależy która wersja...
    57(5.7 metra długości) od 1 600 000PLN
    62(6.15 metra długości) od 2 300 000PLN(tu nie jestem pewien)

ironkapela
    Guest

To jak taka fura podjezdzasz pod dyskoteke to cipki same przez okna wskakuja

Uprawnienia umieszczania postów