Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Czym jezdzi o.T.Rydzyk?

Czym jezdzi o.T.Rydzyk?

Slyszalem ze samochod kosztował ladnych patre zlotych i ma dozywotni serwis gratis ;] I ze wogule przed zakupem projektant niemal "mieszka z Toba" poznaje go, zeby przygotowac model w 100% idealny dla wlasciciela.
    Jak sie nazywa ten samochod?

Kuwert
    Guest

Re: Czym jezdzi o.T.Rydzyk?

Było, okazało się kłamstwem. Dziennikarską plotką.

M.I.R.A.S.
    Guest

Ja jestem z Torunia i to jest raczej plota , czesto przejezdzam kolo tego radia i jeszcze nie widzialem zadnego Maybacha. Ale i tak na parkingu stoją fajowe fury.

to było od poczaku wiadome ze to sciema. Rydzyk nie ma tyle kasy zeby sobie kupic maybacha. Wbraw pozorom byle kto sobie go nie kupuje, zreszta było przewidzane tyklo kilka sztuk na polske.

A kto ma takiego maybacha???

TylerPL
    Guest

Nie wiem kto ma, ale wiem że w polsce ktoś na 100% zanmówił. Czytałem w gazecie że kilka Maybachów trafiło już do polski... A mnie nawet na porsche nie stać...

jak można przewidzieć kilka sztuk samochodu który produkuje się na wyłącznie zamówienie klienta???????

a tak naprawdę jeździ Mercedesem S 500 kosztującym jedyne 483000

też słyszałem, że jeździ S klasą. Maybacha widziałem 3 razy w Warszawie. Za każdym razem ten sam. Ciemnozielony na numerach PK i dalej normlane cyferki. Za każdym razem jechało za nim czarne BMW X5.

Uprawnienia umieszczania postów