-
Re: prośba o pomoc :)))
tutaj masz troche wzorów znalezionych w sieci
http://republika.pl/nexia/tatoo/index.html
-
Fretka fajny pomysł przynajmiej orginalny bo smoka czy jakiegos tribala czy tam napis to gotykiem lub po Chinsku to ma połowa wydziaranych kolesi
-
Nie wiedziałem że wybór będzie tak trudny :/ motyw fretki dalej chodzi mi po głowie pomimo że wybrałem już fajny chiński napis... Gdybym znalazł odpowiedni motyw z fretką to bym sobie zrobił... :/ a myślicie że lepsze miejsce to łydka czy ramie, albo łopatka??
-
Najlepsze miejsce to takie.... w ktorym Ty chesz!
-
wiesz co Agam twoje pytanie jest bynajmniej nie na miejscu to jak bys sie pytał na forum czy poprosic swoją dziewczyne o ręke
to ty musisz zdecydowac gdzie , co i jak
-
ależ oczywiscie że zdecyduje - przecież nie powiedziałem że zrobie tak jak chcecie. Ale nie jestem obeznany w temacie a wiem że niektóre miejscam ogą mieć konkretną symbolike jak kolczyk w prawym uchu a tego chce uniknąć raczej. Pytam tylko o zdanie - zrobie co zechce.
-
Jak dla mnie tatuaż to żadna rewelka. A już tymbardziej fredka hehehe. Sorry, ale to mi sie z jakąś ciotą kojarzy... No przecież jakbym gościa z fredką wytatuowaną zobaczył to zrobiłbym fotke i pokazywał kumplom, ale był by ubaw
Jeżeli sobie zrobisz ten tatuaż to gwarantuje Ci że na pewnym etapie życia go znienawidzisz i pożałujesz że go zrobiłeś.
Już widze Ciebie i Twoje dzieci za 20 lat rozmawiające z rowieśnikami
-'a mój tata ma fredke wytatuowaną na ramieniu'
-' a co on pedał jakiś?!'
Możesz sobie nawet wytatuować na fredzie 'witamy na pokładzie' mnie to rybka, ale wybiegni myślami w przyszlość. Zastanow sie czy jest tam miejsce na fredke na ramieniu albo jakieś inne badziewstwo.
Moim zdaniem tatuaże tylko oszpecają. Ale rób co chcesz.
-
ja tam o zadnej symbolice nie słyszałem tak jak w przypadku kolczyków
-
-
jeśli faktycznie masz jak podajesz15lat to czy zastanawiałas sie nad faktem ze zapewne jeszcze urośniesz i przytyjesz(bez urazy oczywiście)
Uprawnienia umieszczania postów