Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 85

Wątek: prośba o pomoc :)))

Re: prośba o pomoc :)))

tutaj masz troche wzorów znalezionych w sieci

http://republika.pl/nexia/tatoo/index.html

cyclosternum
    Guest

Fretka fajny pomysł przynajmiej orginalny bo smoka czy jakiegos tribala czy tam napis to gotykiem lub po Chinsku to ma połowa wydziaranych kolesi

Nie wiedziałem że wybór będzie tak trudny :/ motyw fretki dalej chodzi mi po głowie pomimo że wybrałem już fajny chiński napis... Gdybym znalazł odpowiedni motyw z fretką to bym sobie zrobił... :/ a myślicie że lepsze miejsce to łydka czy ramie, albo łopatka??

Najlepsze miejsce to takie.... w ktorym Ty chesz!

cyclosternum
    Guest

wiesz co Agam twoje pytanie jest bynajmniej nie na miejscu to jak bys sie pytał na forum czy poprosic swoją dziewczyne o ręke
    to ty musisz zdecydowac gdzie , co i jak

ależ oczywiscie że zdecyduje - przecież nie powiedziałem że zrobie tak jak chcecie. Ale nie jestem obeznany w temacie a wiem że niektóre miejscam ogą mieć konkretną symbolike jak kolczyk w prawym uchu a tego chce uniknąć raczej. Pytam tylko o zdanie - zrobie co zechce.

Jak dla mnie tatuaż to żadna rewelka. A już tymbardziej fredka hehehe. Sorry, ale to mi sie z jakąś ciotą kojarzy... No przecież jakbym gościa z fredką wytatuowaną zobaczył to zrobiłbym fotke i pokazywał kumplom, ale był by ubaw
    Jeżeli sobie zrobisz ten tatuaż to gwarantuje Ci że na pewnym etapie życia go znienawidzisz i pożałujesz że go zrobiłeś.
    Już widze Ciebie i Twoje dzieci za 20 lat rozmawiające z rowieśnikami
    -'a mój tata ma fredke wytatuowaną na ramieniu'
    -' a co on pedał jakiś?!'

Możesz sobie nawet wytatuować na fredzie 'witamy na pokładzie' mnie to rybka, ale wybiegni myślami w przyszlość. Zastanow sie czy jest tam miejsce na fredke na ramieniu albo jakieś inne badziewstwo.

Moim zdaniem tatuaże tylko oszpecają. Ale rób co chcesz.

cyclosternum
    Guest

ja tam o zadnej symbolice nie słyszałem tak jak w przypadku kolczyków

a myślałeś czy prawe czy lewe ramie
    jeśli wybrałes znaczek= napis,to obrysuj go sam na folii czy koszulce z segregatora przystaw do łapki(ramie) łydki czy łopatki i sprawdz gdzie ci lepiej pasuje...mozesz sobie nawet przykleic by sprawdzic jak sie prezentujesz z własną dobrowolną formą samookaleczenia...pewnie sam zauwazysz ze chiński znaczek(nieduży)nie powinien być na srodku łydki czy w centrum ramienia bo to coś jak różyczka dla kobiet dyskretne miejsce bedzie odpowiednie,albo zmień na zwierzaka

jeśli faktycznie masz jak podajesz15lat to czy zastanawiałas sie nad faktem ze zapewne jeszcze urośniesz i przytyjesz(bez urazy oczywiście)

Uprawnienia umieszczania postów