Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 85

Wątek: prośba o pomoc :)))

Re: prośba o pomoc :)))

nie takie agresywne ale dzięki za przykąłdy i czekam na więcej mogą też być owady i wszelkie zrestzą motywy któe uważacie za fajne

moze tak jak w zalaczniku bedzie wygladac

no w miare fajnie. Można by zrobić troche jaśniejszą. Ale szukam dalej To pierwszy moty który mi się spodobał z Waszych przykładów wiec schodzisz reconnect na dobrą drogę )

mi juz sie nie chce. wpisz sobie w google.pl haselka tatoo tatuaz i tam w grafice szukaj

no własnie tak robie od paru dni ale ciężko sie zdecydować. Jak mówicie - to jest powazna decyzja.

PAMIĘTAJ TERRARYSTO MŁODY - NIE KUPUJ ZWIERZA Z POWODU MODY!!!

PAMIETAJ KOLESZKO MŁODY - NIE RÓB SE DZIARY Z POWODU MODY!!!

przecież nie ma mody na robienie dziar. One zawsze były, sa i będą dla tych którym się podobają.

cyclosternum
    Guest

AGAM mam dla ciebie naj lepszą propozycje pujdz do studja tato przez dwa o i pogadaj z człowiekiem ze chcesz fretke i nie masz wzoró on ci albo znajdzie w jakims katalogu albo ci narysuje i może jak ci narysuje to a kurat ten motyw ci sie spodoba
    Ja osobiscie chcem se zrobic tatoo mysle nad motywem modliszki lub chromatopelmy albo bochemei ale pewno zrobie i modliszke i... napewno chcem se zrobic łancuch (rowerowy)na nadgarstku

Nazywasz się Dziwak,tak? (nie żebym jakieś aluzje robił) może to nazwisko sobie wytatułujesz (po Chińsku czy Polsku)? Skoro sam o sobie mówisz że jesteś stuknięty i jesteś czubem to...tylko moja sugestia heh nie obraź się.

powiem Ci jedno: Pamietaj tatuazysto (?) mlody, nie rob sobie dziary z powodu mody

pozdrawiam..

Uprawnienia umieszczania postów