Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 85

Wątek: prośba o pomoc :)))

Re: prośba o pomoc :)))

Ja teżbym niezrobił sobie fretki wiesz co ci powiem dobre miejsce jest na łydce!! Ja zrobiłbym sobie właśnie tam albo na przedramieniu nie od strony no wiecie tylko pod zgięciem łokcia! tam dziary fajnie wyglądają ale na ramieniu? wrzyciu!

przeswitująca koszula?

ja bym sobie wydziergał jakąs modliszke:P

niezły jesteś podziwiam wybór!!

wiecie ja sie nie zdecydowałem na 100%. Zapodawajcie fajne wzory. Znalazłem fajny słownik chiński i tak sobie myśle też nad napisem sweet boy po chińsku Też pewnie powiecie że to pedalskie ale zaznaczam że nie każdy pozna znaczenie tego słowa )) Słów mma pare m.in. sexy, always in my heart, amor, angel, beautiful, i love you. Wybór jest duży. Jak mysłicie jaki napis (oczywiście po chińsku) byłby fajny?? A jeśli macie fajne motywy z fretka to będę szczególnie happy Mogą być też inne zwierzaki oczywiście. W albumie była agamka błotna ale akurat mi sien iezbyt podobała. Przypominam że to ma być czarnobiałe. I nie chce tak jak mówicie wściekłej fretki. Jakbym chciał pokazać jaki jestem twardy to zrobiłbym sobie płonąca czaszke albo inny obyty symbol... widziałem też dziare w postaci fretjkowych szkieletów - od razu mówie że coś takiego odpada... Ogólnei najbardziej podobają mi sie skorpy. Ale nie chce mieć tego co wszyscy....

hehe a co tylko chłopak sie dowie co to znaczy ?:P:P:P:P:P:P:P

gozej jak pojedziesz do hin albo jakiejś innejj znaczkowej krainy :P:P

hhe troche dziwny jestes (troche Gayowaty, bez obrazy, ale takie tatuaze mi sie z tym kojarzą) :/ według mnie fretki i chinskie napisay są do bani - koles ci napisze calkiem cos innego np kurczak w 5 smakach a ty bedziesz myslal ze ci napisal swet boy - :/ skoro skorpiony ci sie najbardziej podobają to nie patrz na innych - zró to co TOBIE najbardzies sie podoba.

gość mi nie napsize bo ja sam sobie przynosze symbole a ni biore z jego "menu" Jeżeli chodzi o napis to sweet boy byłtylko przykłądem. Właśnie czekam na propozycje. Wszysyc którzy mnei znają wiedzą że jestem stukniety wiec mi tam nie przeszkadza że sięk omuś nie spodoba. Lubie sę też wyróżnaić dlatego nie dam sobie obytego wzoru. Przynajmniej nie chce. Nie chce tatuażu po to by ukazać swoją męskość tylko po to by wyrazić siebie.

a co do chińskich napisów to podobaja mi się dlatego że można w nich cos wyrazić a nie bedzie to dla wszystkcih jasne. Po co wsyzscy mają wiedzieć co mi pisze na ręce?? Nie robie tego dla wszystkich. Nawet jak sobie napisze po chińsku dużymi literami kocham małych chłopców to i tak sie nikt nie skapnie hehe

w końcu wyniknie że mam sobie na tyłku zrobić :P żeby nikt nie widział Nie o to chodzi żeby sie wszystkim podobało. Ja już prosze nie mówcie mi żebym sobie nie robił tatuażu, tylko mówcie jaki i gdzie mam sobie zrobić. Najlepiej jak maciek onkretne fotki

Uprawnienia umieszczania postów