-
Re: prośba o pomoc :)))
Ja teżbym niezrobił sobie fretki wiesz co ci powiem dobre miejsce jest na łydce!! Ja zrobiłbym sobie właśnie tam albo na przedramieniu nie od strony no wiecie tylko pod zgięciem łokcia! tam dziary fajnie wyglądają ale na ramieniu? wrzyciu!
-
-
ja bym sobie wydziergał jakąs modliszke:P
-
niezły jesteś podziwiam wybór!!
-
-
hehe a co tylko chłopak sie dowie co to znaczy ?:P:P:P:P:P:P:P
gozej jak pojedziesz do hin albo jakiejś innejj znaczkowej krainy :P:P
-
hhe troche dziwny jestes (troche Gayowaty, bez obrazy, ale takie tatuaze mi sie z tym kojarzą) :/ według mnie fretki i chinskie napisay są do bani - koles ci napisze calkiem cos innego np kurczak w 5 smakach a ty bedziesz myslal ze ci napisal swet boy - :/ skoro skorpiony ci sie najbardziej podobają to nie patrz na innych - zró to co TOBIE najbardzies sie podoba.
-
gość mi nie napsize bo ja sam sobie przynosze symbole a ni biore z jego "menu" Jeżeli chodzi o napis to sweet boy byłtylko przykłądem. Właśnie czekam na propozycje. Wszysyc którzy mnei znają wiedzą że jestem stukniety wiec mi tam nie przeszkadza że sięk omuś nie spodoba. Lubie sę też wyróżnaić dlatego nie dam sobie obytego wzoru. Przynajmniej nie chce. Nie chce tatuażu po to by ukazać swoją męskość tylko po to by wyrazić siebie.
-
a co do chińskich napisów to podobaja mi się dlatego że można w nich cos wyrazić a nie bedzie to dla wszystkcih jasne. Po co wsyzscy mają wiedzieć co mi pisze na ręce?? Nie robie tego dla wszystkich. Nawet jak sobie napisze po chińsku dużymi literami kocham małych chłopców to i tak sie nikt nie skapnie hehe
-
w końcu wyniknie że mam sobie na tyłku zrobić :P żeby nikt nie widział Nie o to chodzi żeby sie wszystkim podobało. Ja już prosze nie mówcie mi żebym sobie nie robił tatuażu, tylko mówcie jaki i gdzie mam sobie zrobić. Najlepiej jak maciek onkretne fotki
Uprawnienia umieszczania postów