-
Re: prośba o pomoc :)))
pac - top niekoniecznie musi być damskie. Motywów jest dużo. Widziałem też tatuaż z fretką na tle jakiś kwiatuszków i to faktycznie na męskie nie wygladało Zresztąwidziałem już też przykłady tatuaży z motywem fretki ale w jakiejś demolicznej postaci. Właśnie sęk w tym że szukam więcej motywów i głównie po to ten temat. Moze macie coś cieakwego?? Bo jap rzekopałem google używając wyrazu fretka we wszytskich jezykach jakich go znam i znalazłem tylko to.
-
-
jeśli miałabym sobie zrobić tatoo z fretką to wybrałabym rys 1 z 2 załącznika, sama mam tatoo na ramieniu ale wolałabym miec w okolicy łopatki i tobie tez polecam to miejsce
-
dzięi za pierwsza porządnąrade ale zapomniałem dodać że to ma być czarno-białe - nie wiem jak ten by wyglądął na czrno biały. Chyba zrobie taki mały portret (na dole po prawej w 1. załączniku) i pod nim chiński symbol
-
okolice lopatki to tez dobre dla kobiet.. jakby facet wygladal z fretka na lopatce? to tylko moje subiektywne odczucia wyrazajace moje zdanie ) kazdy i tak zrobi po swojemu..
-
ja myślałem o łopatce ale zgodze się że ten motyw na to miejsce nie pasi :/ Nie iwem czy ostaecznie nie pozostać przy chińskim napisie z użyciem słowa fretka
-
heh, czytam i czytam i smiać mi się zachciało:P
Agam, to będzie Twój tatuaż ty się musisz zastanowić jaki i czy wogóle chcesz go posiadać.. Dla mnie osobiście debilnym pomysłem jest robienie sobie fretki ale to tylko moje subiektywne odczucia, dla kogoś może okazać się idiotyzmem robienie sobie legwanów Ja się pod koniec roku przymierzam do jakiegoś tribalka na krzyżu i mam w nosie to, czy będzie się on komuś podobał czy nie..
A póki co mam masę kolczyków, je zawsze można wyjąć i śladu nie będzie..
-
jak dla mnie to trocche GAY !! :P:P
fajne tatoo ale dla laski
co do rozmiaru,,, zamałe nie moze być , szczegulnie coś takiego bo będzie wyglądało lipnie jak krosta na tyłku ,,,
jeśli juz musisz mieć tą fretke to walnij sobie na łopatce bo gdzieindziej to juz zupełnie nie pasuje :P
-
Każdy lubi coś innego. Dla mnie dobrym miejscem u faceta jest łydka. W oficjlanym ubraniu (długie spodnie) tatuażu nei widać. Na ramieniu bedzie prześwitywał przez biała koszulę. U kobieta dobre miesjce to dolna część pleców, łopatka... mi się tam przynajmniej podoba.
-
szczegulnie pierwsza :P:P ..
ostra sztuka :P
jakbyś trafił za granice to byś odrazu zyskał przydomek " misio " :P:P
moze to stereotypowe ale chłop musi mieć coś z jajem a ne takie kluchy :P
nie masz jakiejś wściekłej fretki ??
Uprawnienia umieszczania postów