-
Re: prośba o pomoc :)))
a moze pośladki na czarno i rórzowy prosiaczek na tym tle :P
dziara to zabawka na całe zycie ,,,, więc badź rozsądny ,,,
-
nie no z ta fretka to troche przesada. ale wiadomo tatuaz jest dla Ciebie nie dla innych. jezeli fretka (a moze pospolity tchurz) wyraza Ciebie to OK!. ale tak jak juz bylo napisane wyzej troszke to gejfrutem zajezdza. a co do moich propozycji to moze jakiś fajny tribal.... ?
-
a jeszcze co do chinskich znaków.... masz pewnośc ze akurat ten znak oznacza "fretka" a nie "jestem pedałem i lubie mao" ? jak juz chcesz sie pobawić w chinskie znaki to proponuje skontaktowac sie lingwistą chinskim i niech on Ci pokaze prawdziwy napis "fretka"
-
fretka zdecydowanie nie jest tchórzliwa to zwierze zwinne, inteligentne, sprytne i niezykle odważne i agresywne. Jego symbolika jest nacechowana bardzo pozytywnie. Poza tym tak jak mówiłem nie wszytskie wzory które podałem mi sie podobają i tak jest z tym własnie uśmiechniętym ryjkiem - oczywisćie tego sobie nie zrobie Chciałbym zauważyć że niektórzy tatuuja sobie Garfielda, kaczora Donalda albo Simpsonów. Nie wiem dlaczego uważacie że fretka to motyw żeński a np. skorpion jest męski. Widziałem kiedyś fajny motyw fretkowy w necie - w miare agresywny ale nie przesadzony tylko nie umie go znaleźć. Bardzo prsze o podawanie jakiś linków z fajnnymi wzorami. Podobały mi się też legwany zamieszczane tu na forum ale żeby były wyraźne musża być dość duze a ja nie chce duzego tatuaża. No i tatuaż wcale nie musi być na całe życie - można go usunąć albo przerobić.
-
a co do zanków to jest w necie słownik z darmowymi clipami chińskimi. Fretki nigdzie indziej nie znalazłem, ale pare innych wzrów pokrywa ise z wzroami z innych stron tak więc nie sądze aby były wymyślone. I raszj eszcze prosze o konkretne przykłady.
-
tylko ze usuwajac tatuaz permanentny bedziesz mial blizne ktora wyglada gorzej niz sama dziara..
-
co sie bedziesz bawil w maly tatuaz?
-
Skoro cieszy Cię że nikt nie bedzie wiedział co to oznacza to proponuję żebyś wytatuował sobie to w języku polskim w okolicach zwieracza.. Chociaż w Twoim przypadku, tam akurat może ktoś zajrzeć.. :/ A z moich propozycji to może mącznika na powiece sobie zapodaj.. Zaznaczysz odrębność i moge zagwarantować że nie jest jest to popularny wzór!! Ewentualnie wytatuuj sobie brud na szyi albo smarki pod nosem.. Pozdro 600.. P.S. Przekułeś już pępek??
Hmm.. Zaraz się zacznie że jestem nietolerancyjny.. :*
-
hehe a kto mi taki fundnie?? dodam jeszcze że nie uważam że fretka mnie wyraża, ale chodzi o sam motyw zwierzecy a jakoże to moje ulubione zwierze pało na nią. Motyw moze być inny. Napewno ma to być jakiś zwierzak, albo chiński napis. Mi się napisy bardzo podobają.
-
Uprawnienia umieszczania postów