-
Re: prośba o pomoc :)))
ja podaje że mam 15 lat?? :/ mam 18 - że przytyje to pewno fakt, ale pytałem o to w studiu powiedzieli że tatuażą moze zaszkodzić jedynie branie sterydów. A gdzie se zrobie i co to dalej nie wiem
-
Agam, z tymi 15'stoma laty chodziło chyba o mnie, a nie o Ciebie:> Tak, myślałam nad tym trochę, ale doszłam do wniosku, że się będę potem o to martwić(wiem wiem, nieodpowiedzialne, bez wyobraźni, szczeniackie, nazwijcie sobie to jak chcecie).
Ta dziara to był taki troche spontan. Być może będę kiedyś tego żałować, ale nie teraz.
No i to też nie wiadomo do końca. Nie mam zamiaru znacznie przytyć, napewno jeszcze urosnę, ale nie aż tak, że na tatuażu pojawią się wieeelkioe rozstępy
-
Agam, z tymi 15'stoma laty chodziło chyba o mnie, a nie o Ciebie:>
Tak, myślałam nad tym trochę, ale doszłam do wniosku, że się będę potem o to martwić(wiem wiem, nieodpowiedzialne, bez wyobraźni, szczeniackie, nazwijcie sobie to jak chcecie).
Ta dziara to był taki troche spontan. Być może będę kiedyś tego żałować, ale nie teraz.
No i to z tym rozciaganiem się tatuażu podczas rośnięcia też nie wiadomo do końca. Nie mam zamiaru znacznie przytyć, napewno jeszcze urosnę, ale nie aż tak, że na tatuażu pojawią się wieeelkioe rozstępy
-
Fivkaaa zobaczysz za 3/4 lata jak ci sie rozrosnie dziara i bedzie na prawde chu... wyglądac ale co z tego wydasz z 2000 na poprawki ale to nie ważne...
-
OJ AGAM TO BYŁO DO FIVKII
Uprawnienia umieszczania postów