Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 85 z 85

Wątek: prośba o pomoc :)))

Re: prośba o pomoc :)))

ja podaje że mam 15 lat?? :/ mam 18 - że przytyje to pewno fakt, ale pytałem o to w studiu powiedzieli że tatuażą moze zaszkodzić jedynie branie sterydów. A gdzie se zrobie i co to dalej nie wiem

Agam, z tymi 15'stoma laty chodziło chyba o mnie, a nie o Ciebie:> Tak, myślałam nad tym trochę, ale doszłam do wniosku, że się będę potem o to martwić(wiem wiem, nieodpowiedzialne, bez wyobraźni, szczeniackie, nazwijcie sobie to jak chcecie).
    Ta dziara to był taki troche spontan. Być może będę kiedyś tego żałować, ale nie teraz.

No i to też nie wiadomo do końca. Nie mam zamiaru znacznie przytyć, napewno jeszcze urosnę, ale nie aż tak, że na tatuażu pojawią się wieeelkioe rozstępy

Agam, z tymi 15'stoma laty chodziło chyba o mnie, a nie o Ciebie:>

Tak, myślałam nad tym trochę, ale doszłam do wniosku, że się będę potem o to martwić(wiem wiem, nieodpowiedzialne, bez wyobraźni, szczeniackie, nazwijcie sobie to jak chcecie).
    Ta dziara to był taki troche spontan. Być może będę kiedyś tego żałować, ale nie teraz.

No i to z tym rozciaganiem się tatuażu podczas rośnięcia też nie wiadomo do końca. Nie mam zamiaru znacznie przytyć, napewno jeszcze urosnę, ale nie aż tak, że na tatuażu pojawią się wieeelkioe rozstępy

cyclosternum
    Guest

Fivkaaa zobaczysz za 3/4 lata jak ci sie rozrosnie dziara i bedzie na prawde chu... wyglądac ale co z tego wydasz z 2000 na poprawki ale to nie ważne...

OJ AGAM TO BYŁO DO FIVKII

Uprawnienia umieszczania postów