-
prośba o pomoc :)))
Tak więc planuje zrobić sobie tatuaż Zdecydowałem że motywem ma być fretka. Tatuaż będzie nieduży i czarno biały. Mam kilka przykładów ale nie wiem który wybrać. A moze macie jakieś inne motywy z fretkami??
-
Re: prośba o pomoc :)))
i kolejne wzorki
musiałem to pomniejszyć bo sie mieści na załącznik ale myśle że dosyć są widoczne
-
Siema ja bym sobie fretki nie walnal :] odwazny jestes.
-
Dlugo mysles nad tym tatuazem???Bo tego puzniej raczej nie usuniesz tak latwo.
Tylko czy nadal bedziesz chcial miec wydziergana fretke za 5, 10, 20 lat???
Ale tatuaz robisz dla SIEBIE, musi sie przede wszytkim tobie podobac ale radze przemyslec.PZDR
-
mi sie podoba taki motyw zwłaszcza że nie ma to być duze. Max 10cm ale wątpie żeby nawet tyle. Pod uwage biore raczej tylko te bardziej rzeczywiste motywy - ta uśmiechnięta buźka choć fajan to raczej z góry odpada Podobają mi sie najbardziej te dwa motywy po prawej stronie w pierwszej turze i ten gdzie śa 4 głowy ale dąłbym sobie raczej tylko jednąz nich tą czarną. A ten chiński symbol oznacza też "fretka"
-
EEE, możesz dziergać wszystko inne aby nie była to fredka, a pozatym kiedyś ten tatułarz może ci przeszkadzać. Znam już jeden taki przykład, facio nie może zdjąć koszuli w pracy kiedy jest gorącow, bo jak by to zobaczy przełozony wyleciał by z pracy.
-
nie tylko skorpiony i pająi to fajne motywy. Fretka też może fajnie wygladac a przynajmniej nie ma jej co druga osoba z dziarą. Napewno nie zorbie sobie jakiegoś śmieznego tauaża. Coraz bardziej myśle o tym po prawej od góry w z pierwszego załącznika bo pasowałby na ramie (tylko bez tego czegoś w pysku), i o tym co jest pod nim też.
-
-
no to też fakt. Ale myśle że weterynarzowi dziara z fretką nie bedzie przeszkadzać
-
ostatecznie jeśłi wiele osob stwierdzi ze to głupi motyw zrobie sobie ten chiński znak który też oznacza fretka tylko w jakiejś bardziej ozdobnej formie a najwyzej za jakiś czas jak sie zdecyduje dorobie prawdziwą fretke
Uprawnienia umieszczania postów