-
Sadło ...jak potrzebne to nie ma ...:/
Mam pytanko czy ktoś wie jak "utyć"??...tj. nie utyć ,ale szybko zdobywać kilogramy....zajmuje się trochę na siłowni ...i denerwuje mnie to ,żę inni się chwalą ja to podniosę 70 na klatę ....koleś a nie podniesie nawet swojego ciężaru na klatę to co dopiero na małym gryfie ...:/ (koleś wyglądałby jak grubas gdyby nie ta klata)
Ja waże 56kg i podnoszę prawie 60kg .....
Ma ktoś jakieś propozycje ...??
-
Re: Sadło ...jak potrzebne to nie ma ...:/
Jedz dużo ryżu i produktów bogatych w białko i węglowodany. Ja tak zrobiłem i przytyłem 4 kg, ale potem poszedłem na balety i schudłem 3 kg ale i tak jestem na plusie o 1 kg :] A jeśli chodzi o "diety na przytycie" to dla mnie wszystkie są bez sensu :/ Albo kup sobie mete jak chcesz przytyć . Są różne sposoby...
-
wpisz ten adres : www.suple.us/index.php?cmd=9&t=1&id=732
i szukaj w : Odrzywki masowe
polecam Xtreme PRO Mass Banan 6810g :P starczy ci na długo
-
Baku: w tym sklepie sa jakies specjalne znizki dla terrarystow ? ;]
-
jedz dużo słodyczy i zapychaj się po nocach to bedzie gruby!!
-
bardzo dobry link. polecam zakupy w tym sklepie jak by co mozecie wbijąć przez moj baner :P
co do przytycia to kup sobie białko, tylko ćwicz.... bo jak bedziesz wpieprzał a nie ćwiczyl to spuchniesz jak balon. btw ma ktoś cos do ludzi grubszych :[ ?
-
Chodź przez miesiąć tylko do Mc'Donalda i graj dużo na komputerze. Mało się ruszaj i nie uprawiaj sportów! Panu o WF powiedz że masz grzybice stóp i ci krwawią (nie będzie chciał tego oglądać) i uwierzy Ci na słowo, tak więc nie ćwicz. Jedz dużo przed snem. To chyba tyle...
-
Masy nie zrobisz w 2mies. Do tego terzeba troche ćwiczyć...
Po pól roku ćwiczeń przybrałem na wadze jakieś 3kg. Na siłowni napewno masz w sprzedaży odżywki . Przynajmniej u mnie tak jest, ale nie wiem ile kosztują bo ja sie takimi akcjami nie interesuje. W żaden sposób nie mam ochoty 'pomagać' mięśnią. Same urosną jak sie bedzie rególarnie ćwiczyło
Ale ogólnie idei Twojego posta wogóle nie rozumiem, zakręciłeś sie strasznie - najpierw piszesz o przybraniu masy potem nawiązujesz do tego że kolesie sie chwalą co to oni nie są a potem (czego już wogóle nie rozumiem) żę koleś 'wyglądałby jak grubas gdyby nie ta klata'
-
Jak chcesz przytyc, to jedz codziennie w nocy po kilka bulek z maslem i czyms tam jeszcze. Rob sobie smazone rzeczy na kolacje.
Na bank przytyjesz.
Widzisz... ja z kolei probowalem sobie schudnac.
Oczywiscie nie zaczalem chodzic na silownie, nie zaczalem uprawiac sportow, nie zaczalem chodzic wiecej na spacery, nie zaczalem robic nic, tylko przestalem jesc kolacje i w miesiac polecialo mi w dol 8 kg.
W sumie juz sie odzwyczailem kolacje jesc
-
kumpel bral MEGACE + chyba to sire tak nazywa i byl bardzo zadowolnony z wynikow.
Uprawnienia umieszczania postów