Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Logitech x-530

Logitech x-530

Witam. kto jest posiadaczem tych wlasnie glosniczkow?? http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=36514449 Co o nich sadzicie?? z gory dzieki za odp.
    pozdro

Re: Logitech x-530

no ladne to one sa.ciekawe jak graja

Bawiłem się w Media bardzo podobnymi, też Logitecha, mnie się bardzo podobał dżwięk. Ogolnie teraz takie kurdupelki bardzo ładnie grają.

od razu Ci powiem, że jeśli jest okazja cenowa przy głośnikach logitecha to kupuj głośniki tej właśnie firmy
    Jednak nie kupuj dobrych głośników bez dobrej karty dźwiękowej(min.SB Audigy Live)
    na własnej skórze(a raczej uszach) się przekonałem, że Logitech ma o niebo lepszy dźwięk niż Creative, jednak jest też diabelsko drogi
    cena jest jedynym mankamentem, jednak w tym przypadku jest ona nawet niższa niż tej samej jakości głośniki z firmy CREATIVE(ich koszt w sklepie to około 350zł)

sam posiadam kartę SB Audigy player i głośniczki Creative Inspire 5.1 5300- i mogę powiedzieć że sprawują się znakomicie-szczególnie EAX

aha i 25W RMS na subwoofer to zdecydowanie za mało

chrzanu
    Guest

osobiście nie polecam firm: creative i logitech. Gdyż przepłąca siękupując produkty z tych firm, ja kupiłem głośniki tracer eclipse. 240 Watt RMS za 640zł i kupiłem doniej karte creative Audigy 2 za 300zł i wsyzstko chodzi elegancko. a jeżeli chodzi o logitecha albo creativa to za taką moc (240 rms) to zabulisz nie 650 tylko ponad 1200 :]

ogólnie przy takich firmach płaci się na chwile obecna za logo i nazwe

Uprawnienia umieszczania postów