-
TVN Styl...
Tak se przełanczałem kanały i patrze ooOo coś o dziwnych zwierzakach i tak wypowiada się jakaś laska co ma fretke i kamera przechodzi do next osoby patrze i kogo widze a tu Double z agamkiem... no nic tylko pogratulować :]
-
Re: TVN Styl...
hehe, też słyszałam, że dziś to leciało, ja niestety się nie skusiłam, tylko i wyłącznie z tego względu, by nie stresować zwierzaka
-
no niech mnie szlag trafi, te zasrane debile z tvnu miały do mnie zadzwonic i powiedziec kiedy jest ten program ://// co za cholerne ciecie....kiedy był ten program???? zjeby jedne....cholera :/ własnej geby nie poogladalam :>
-
tez nie widzialem moze bedzie jakas powtorka
-
-
Jak bedzie powtorka jakas to napiszcie, chetnie zobacze
-
To było tak: Agam w pewnym momencie zwiał na kanapę do fretki, jeden wąż wlazł mi prawym rękawem na plecy, a drugi się zaplątał w puszkę od mikrofonu na moim pasku - wyglądało to w sumie tak: kobiety kulturalnie sobie rozmawiają, a ja się miotam jedną ręką sięgając po Agama, a drugą ściągając sobie węża z pleców.
Agamek był bardziej zaciekawiony niż zestresowany, w drodze powrotnej pociągiem biegał po siedzeniach, aż w końcu zasnął w moim szaliku. Węże były bardzo spokojne i nie chciało im się zbytnio łazić
-
Double hehehehe ale Tequila był fajny Chyba tak sie ten boas nazywał nie
-
Dobra dobra nie sciemniaj :] Nie chcieli Cie wziac :P
-
no Tekila byla super, leb polozyla na olanie i sobie patrzala przed siebie
Uprawnienia umieszczania postów