Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: TVN Styl...

Mieszany widok

TVN Styl...

Tak se przełanczałem kanały i patrze ooOo coś o dziwnych zwierzakach i tak wypowiada się jakaś laska co ma fretke i kamera przechodzi do next osoby patrze i kogo widze a tu Double z agamkiem... no nic tylko pogratulować :]

Re: TVN Styl...

hehe, też słyszałam, że dziś to leciało, ja niestety się nie skusiłam, tylko i wyłącznie z tego względu, by nie stresować zwierzaka

no niech mnie szlag trafi, te zasrane debile z tvnu miały do mnie zadzwonic i powiedziec kiedy jest ten program ://// co za cholerne ciecie....kiedy był ten program???? zjeby jedne....cholera :/ własnej geby nie poogladalam :>

tez nie widzialem moze bedzie jakas powtorka

No kurde niewiem dokładnie o której cos koło 14:00 +/- 20 minut niewiem naprawde o której to leciało tak se przełanczałem i trafiłem hehehe Niemartw się Double ładnie wyszłaś A Agamek mMmmmmMm no normalnie aktorstwo to chyba we krwi ma Za to węzyk sie chował :P Ah... ta trema

Jak bedzie powtorka jakas to napiszcie, chetnie zobacze

To było tak: Agam w pewnym momencie zwiał na kanapę do fretki, jeden wąż wlazł mi prawym rękawem na plecy, a drugi się zaplątał w puszkę od mikrofonu na moim pasku - wyglądało to w sumie tak: kobiety kulturalnie sobie rozmawiają, a ja się miotam jedną ręką sięgając po Agama, a drugą ściągając sobie węża z pleców.
    Agamek był bardziej zaciekawiony niż zestresowany, w drodze powrotnej pociągiem biegał po siedzeniach, aż w końcu zasnął w moim szaliku. Węże były bardzo spokojne i nie chciało im się zbytnio łazić

Double hehehehe ale Tequila był fajny Chyba tak sie ten boas nazywał nie

Dobra dobra nie sciemniaj :] Nie chcieli Cie wziac :P

no Tekila byla super, leb polozyla na olanie i sobie patrzala przed siebie

Uprawnienia umieszczania postów