Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Co robicie na lekcjach jak Wam sie nudzi?

TylerPL
    Guest

Re: EJ TIM :)))))

Sorry, że post "jeden po drugim", ale teraz obejrzałem wasz triler filmu ej-tim! Super! Na serio będe musiał coś wykombinować z moimi kolegami! Na razie było tylko jedenie arbuza bez użycia rąk (włącznie z dostanie się do miąszu). Było fajne... ale za duże na jakikolwiek darmowy server. Może wy znacie jakiś pojemny i darmowy?

Re: Co robicie na lekcjach jak Wam sie nudzi?

Ludzie niewiem czy jest się czym chwalić ale to co dzisiaj zrobilismy na religi to normalnie Toruń się chowie opowiadac szczegułów niebede ale powiem jedno był niezły r*z*i*d*iel......

hhe ja albo gadam, albo na lekcjach polskiego rysuje karykatury pisarzy (zawsze obok utwou jest fotka pisarza) hehehehe

Atrax Robustus
    Guest

Dokladnie!
    Jozek to podstawa.

Ja wszystkie swoje kartkowki z angielskiego zawsze zaczynam sobie od namalowania Jozka. Jego zbawcza moc pomaga bardzo.
    Zawsze gdy nie wiem, jak zrobic zadanie z fizyki, to tez Jozka rysuje i jakos "mysl" sama naplywa .

U nas w szkole wszystko co sie da jest obrysowane Jozkami. Sciana w szatni, plakaty, lawki, krzesla, tablice, tapety w informatycznych.

Mamy jednak nadzieje, ze prawdziwemu Jozkowi to nie przeszkadza

Atrax Robustus
    Guest

Re: EJ TIM :)))))

Heheh w sumie u nas w szkole to normalka.
    Jakis tydzien temu zrobilismy "miliard w rozumie", ale trzeba to jeszcze podrasowac.
    Nie zapomne akcji walentynkowej pod patronatem Jihadu. Najpierw wchodzili najswietsi bojownicy (zamaskowan). Kazdej nauczycielce wreczalo sie koperte z kartka walentynkowa i bialym proszkiem w srodku. Nastepnie wychodzili bojownicy i wchodzila ekipa do walki z bronia chemiczna (biale kombinezony, maski gazowe i spryskiwacz do kwiatkow, ktorym trzeba bylo odkazic nauczycieli).

Akurat trafila mi sie szkola, gdzie specjalnie nikt nikogo do niczego nie zmusza, nie ma specjalnych rygorow, nauczyciele sa ogolnie luzaccy.
    Znam szkoly, gdzie niektore numery by nie przeszly

TylerPL
    Guest

Np. u nas Ale może z czasem się trochę nauczyciele wyrobią... Chociaż wątpię... (IX LO Reya - może to coś komuś mówi...?) Ale w gimnazjum to były fajne akcje. W pierwszym gimnazjim (bo później zmieniłem), to na ruskim rzucaliśmy w nauczyciela kartkami papieru, na przerwie strzelalaliśmy pociskami z gumki (wiecie o czym mówie?), raz wyrzuciliśmy wszystko słowniki i książki od ruskiego za okno (1 piętro). Babka od ruska podobno po lekcji z naszą klasą płakała w nauczycielkiem . A babe od religii założyli kondona na klamkę, a ona tego nie zauważyła Cała klasa miała szlaban na dyskotekę itp... Albo jak ktoś się opierał o ladę od sklepiku to go brali za nogi i wrzucali do środka A kolega rozpylił jakiś gaz (ze stadionu od ruskich) na korytarzu że 5 osób do szpitala pojechało...

P.S. Nie polecam żadnych z powyższych metod "rozrywki" w szkole...

leniwiec
    Guest

.......Heh no to mam pole do popisu
    U nas w gim. to było fajnie a w szczególności religie na religiach robiliśmy różne ciekawe ,rzeczy np: taki kolega leciał do katechetki teXtami typu "ściągaj slipy przegląd ci**!"
    Albo robiliśmy (ale tylko w takiej jednej sali) takie coś ,żę wysakiwaliśmy przez okno (oczywiście na parterze:P) i wskakiwaliśmy spowrotem i kto więcej razy tak zrobi niezauważony bo przeważnie odrazu jak zauważała to wysyłała do dyry....
    Czasem palili, pili na religiach ...
    Raz podpalili nauczycielce włosy (dobrze ,żę się jakoś udało to zgasić heh)
    Kiedyś wrzucili coś do akwarium (nie wiem co chyba sód albo coś takiego bo nieźle dopiepszało po tym aqwarium) wszystkie rybki się ugotowały
    Raz na lekcji koleś od histori chciał zapi$%^ mojemu koledze to ten wystawił cyrkiel ... ale się koleś nadział ...
    .....no prawie wszystko co się da robili w tej szkole ...chyba tylko krzesłami nie rzucali ... a jak coś się u nas nie działo to w szkole w sąsiedniej wiosce ....<hahaha>

PoZdRo WsZyStKiM

Atrax Robustus
    Guest

Nasze gimnazjum to byly 3 lata hibernacji. Totalna masakra. Nie lubie wspominac tego czasu.

Uprawnienia umieszczania postów