-
Re: EJ TIM :)))))
Sorry, że post "jeden po drugim", ale teraz obejrzałem wasz triler filmu ej-tim! Super! Na serio będe musiał coś wykombinować z moimi kolegami! Na razie było tylko jedenie arbuza bez użycia rąk (włącznie z dostanie się do miąszu). Było fajne... ale za duże na jakikolwiek darmowy server. Może wy znacie jakiś pojemny i darmowy?
-
Re: Co robicie na lekcjach jak Wam sie nudzi?
Ludzie niewiem czy jest się czym chwalić ale to co dzisiaj zrobilismy na religi to normalnie Toruń się chowie opowiadac szczegułów niebede ale powiem jedno był niezły r*z*i*d*iel......
-
hhe ja albo gadam, albo na lekcjach polskiego rysuje karykatury pisarzy (zawsze obok utwou jest fotka pisarza) hehehehe
-
Dokladnie!
Jozek to podstawa.
Ja wszystkie swoje kartkowki z angielskiego zawsze zaczynam sobie od namalowania Jozka. Jego zbawcza moc pomaga bardzo.
Zawsze gdy nie wiem, jak zrobic zadanie z fizyki, to tez Jozka rysuje i jakos "mysl" sama naplywa .
U nas w szkole wszystko co sie da jest obrysowane Jozkami. Sciana w szatni, plakaty, lawki, krzesla, tablice, tapety w informatycznych.
Mamy jednak nadzieje, ze prawdziwemu Jozkowi to nie przeszkadza
-
Re: EJ TIM :)))))
Heheh w sumie u nas w szkole to normalka.
Jakis tydzien temu zrobilismy "miliard w rozumie", ale trzeba to jeszcze podrasowac.
Nie zapomne akcji walentynkowej pod patronatem Jihadu. Najpierw wchodzili najswietsi bojownicy (zamaskowan). Kazdej nauczycielce wreczalo sie koperte z kartka walentynkowa i bialym proszkiem w srodku. Nastepnie wychodzili bojownicy i wchodzila ekipa do walki z bronia chemiczna (biale kombinezony, maski gazowe i spryskiwacz do kwiatkow, ktorym trzeba bylo odkazic nauczycieli).
Akurat trafila mi sie szkola, gdzie specjalnie nikt nikogo do niczego nie zmusza, nie ma specjalnych rygorow, nauczyciele sa ogolnie luzaccy.
Znam szkoly, gdzie niektore numery by nie przeszly
-
-
-
Nasze gimnazjum to byly 3 lata hibernacji. Totalna masakra. Nie lubie wspominac tego czasu.
Uprawnienia umieszczania postów