-
-
Re: Co robicie na lekcjach jak Wam sie nudzi?
My gramy w karty szachy warcaby ale karty najlepsze :P:P
-
Ja na wykłady zawsze nosze jakąś gazetke czy czasopismo. Na ćwiczeniach z regóły jest co robić, także to odpoada :P
Czasami też w statki gramy, a w skrajnych przypadkach pisze głupie wierszyki :P
-
Ja najczęściej gadam z wszystkimi dookoła o dupie maryni, albo pogrążam się w myślach :P
-
A ja gram w kropki ) Albo bazgram po zeszycie
-
nuda na lekcji czy to jest możliwe z moją klasą o nie zawsze cos robimy np.gramy w kropki,statki,rzucamy sie kredą,spiewamy stolat nauczucielowi (teraz to a kurat kolędy),gadamy,opowiadamy kawał,rzucamy,krzesłami,odrabiamy wspulnie zdania domowe na następną lekcje to robimy wspulnie a ja nie chce mi sie w to bawic to słucham muzy (ostatnio słucham na okrągło evila wypas) i bazgrole w zeszycie albo naj normalniej spie
-
A ja sie nie nudze na lekcji bo i nas prawie zawsze są ciekawe, a jak nam się nudzi to nauczyciel je nam umila kartkówkami (serio)
-
Albo robie jazde na jakichś luźnych lekcjach np. PO czy Biologia...albo śpie np. na Histori a na całej reszcie zabawiam się z "koleżankom" pod stolikiem :]
-
-
ja gram w snejka na komorce albo puszczam strzalki ludziom i wysluchuje potem smieszne gadki nauczycieli ze zabiora telefon ;]
Uprawnienia umieszczania postów