Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Co robicie na lekcjach jak Wam sie nudzi?

Co robicie na lekcjach jak Wam sie nudzi?

4 rysunki z lekcji,wykonane tylko kątomierzem i długopisem.Jeden rysunek i prawie cała nudna lekcja leci Oto link.Jest tam coś jeszcze

http://album.astral.pl/album/index.p..._action=browse

Miłego oglądania

Re: Co robicie na lekcjach jak Wam sie nudzi?

My gramy w karty szachy warcaby ale karty najlepsze :P:P

Ja na wykłady zawsze nosze jakąś gazetke czy czasopismo. Na ćwiczeniach z regóły jest co robić, także to odpoada :P
    Czasami też w statki gramy, a w skrajnych przypadkach pisze głupie wierszyki :P

Ja najczęściej gadam z wszystkimi dookoła o dupie maryni, albo pogrążam się w myślach :P

A ja gram w kropki ) Albo bazgram po zeszycie

cyclosternum
    Guest

nuda na lekcji czy to jest możliwe z moją klasą o nie zawsze cos robimy np.gramy w kropki,statki,rzucamy sie kredą,spiewamy stolat nauczucielowi (teraz to a kurat kolędy),gadamy,opowiadamy kawał,rzucamy,krzesłami,odrabiamy wspulnie zdania domowe na następną lekcje to robimy wspulnie a ja nie chce mi sie w to bawic to słucham muzy (ostatnio słucham na okrągło evila wypas) i bazgrole w zeszycie albo naj normalniej spie

TylerPL
    Guest

A ja sie nie nudze na lekcji bo i nas prawie zawsze są ciekawe, a jak nam się nudzi to nauczyciel je nam umila kartkówkami (serio)

Albo robie jazde na jakichś luźnych lekcjach np. PO czy Biologia...albo śpie np. na Histori a na całej reszcie zabawiam się z "koleżankom" pod stolikiem :]

ja gram w snejka na komorce albo puszczam strzalki ludziom i wysluchuje potem smieszne gadki nauczycieli ze zabiora telefon ;]

Uprawnienia umieszczania postów