Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Obywatele Mikolajowi mowimy stanowcze NIE !

Obywatele Mikolajowi mowimy stanowcze NIE !

Dosc tych sztuczek podejrzanych, tych kłamst plugawych, tego mydlenia oczu spoleczenstwu i tego calego fiołowania. Rodacy i Rodaczki wszyscy wspolnie krzyczmy Nie!!!!... Niebieski Mikolaj na stos, a czerwony moze zostac lecz jako dziadek mroz tylko dziadek mroz jest prawdziwy

Wszystkiego naj z okazji mikolajkow ! Co dostaliscie >? bo ja jak narazie NIC, nawet mi tego nie zapakowali :/

Dark Raptor
    Guest

Re: Obywatele Mikolajowi mowimy stanowcze NIE !

"Dzieduszka Moroz", bohater naszych czasów. Tylko on wyrabia 56079321% normy! Pogromca imperialistycznego "Grudniowego krasnala". I nie mieszka w Laponii, a na miłej naszemu sercu Syberii.
    Zatem przyłączam się do apelu, ludu pracujący miast i wsi. Dajmy odpór rewizjonistycznemu, aspołecznemu dziadkowi, będącemu na usługach imperialistycznej, amerykańskiej kliki

A tak swoją drogą dawno się w to już nie bawię.

Ja dostałem księge rekordów guinesa i słodycze :P Chyba grzeczny byłem :P

Ja dostałem trochę słodyczy, ale od tego kapitalistycznego w karminowym kubraku :P

Ja dostałem nowego procka i trufla (sztuk 1) ;P

DZIADEK MRÓZ RULES

Deathscythe
    Guest

A ja dostałem słodycze, papierosy i fajną zapalniczkę :] W tym roku Dziadek się postarał :]

Kuwert
    Guest

PAPIEROSY??? W tym wieku?? )))

Deathscythe
    Guest

Ja palę od 9 lat a legalnie już od 2 więc rodzice wiedzą i poprostu nic na to nie poradzą i się przyzwyczaili Ale za to nie moge palić w domu i muszę wychodzić na balkon albo na klatkę :]

Nie ma się czym chwalić :/

Palenie to najgłupsza rzecz jaką znam, bardziej sensowna mi się amfetamina wydaje, gdyż po niej przynajmniej ma się jakieś halucynacje (tylko żeby nie było że narkotyki propaguje, jestem wszystkiemu przeciwny!!!!) a papierosy niedość że śmierdzą, powodują choroby, "zżerają" kase to jeszcze nic ciekawego nie dają, no może oprócz tego że można se kółeczko dymu wypuścić, totalnie nie rozumiem palenia papierosów i jestem całkowitym przeciwnikiem palenia!!:[

Uprawnienia umieszczania postów